3 lärare till åk 1-3 sökes till vår centrala SU-grupp

3 lärare till åk 1-3 sökes till vår centrala SU-grupp

Du arbetar i en central SU-grupp för elever i åk 1-3, som lärare med undervisning och mentorskap för elever i behov av omfattande stödinsatser såväl kunskapsmässigt som socialt. Eleverna läser enlig Lgr 11 och vi följer de styrdokument som övriga kommunala grundskolor i Malmö stad. Du arbetar med såväl undervisning, planering, dokumentation som rastaktiviteter och social träning. Stor vikt läggs på läs- skriv och språkutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare och som är behörig för 1-3. Om du har erfarenhet av att arbeta som lärare och i SU-grupp är meriterande. Som person är du trygg, lugn, flexibel, tydlig, lösningsorienterad och stabil. Vidare är du stresstålig och bibehåller lugnet i alla situationer. Ditt lugn visar sig i ditt lågaffektiva bemötande. Du har eget driv, är självständig och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som vårdnadshavare och andra aktörer som tex Bup och socialtjänst. Du har kompetens, intresse och engagemang i ditt arbete med såväl elever som andra samarbetspartners. Du har en vilja och en stark drivkraft att tillsammans med elever, vårdnadshavare och kollegor utveckla och optimera lärmiljön för elever i behov av stöd och erbjuda varje elevs bästa skola.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Christina Törnkvist
Telefon 0768-970794
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Vi är i en nystartsfas med centrala SU-grupper för yngre elever. Du har en unik möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten för elever i behov av särskilt stöd.