Trafikreglerare, 2 tjänster

Trafikreglerare, 2 tjänster

På trafikregleringsenheten har vi myndighetsansvar för bland annat beslut om lokala trafikföreskrifter, uppsättning av vägmärken och utmärkning av vägmarkeringar. Nu söker vi två nya kollegor som vill förstärka arbetet med trafikreglerande åtgärder i en stad med hög utvecklingstakt. Tillsammans har vi en viktig roll i byggandet av det trygga och hållbara Malmö. Du kommer att arbeta med beredning av ärenden inför politiska beslut, såväl som eget beslutsfattande enligt delegation. Du kommer också att hantera och besvara frågor och ärenden från allmänheten gällande trafikreglering, via vårt kundservicesystem. Andra viktiga arbetsuppgifter är också att kontinuerligt hålla dig uppdaterad i de regelverk som styr vårt arbete samt att delta i olika projekt och arbetsgrupper. Rollen innebär många kontakter, internt och externt, med till exempel Malmöbor, entreprenörer och andra aktörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område, gärna ingenjör med trafikinriktning, alternativt annan utbildning och erfarenhet som kan bedömas som motsvarande. Det är viktigt att du har god kommunikativ förmåga och ett utpräglat sinne för service. Du kommer att arbeta mycket självständigt vilket kräver att du är ansvarsfull och engagerad. Vi vill att minst en av våra två nya kollegor har erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. I övrigt är det en fördel om du tidigare har arbetat i en myndighetsutövande roll och däri gärna hanterat trafikfrågor. Har du arbetat med trafikutformning och trafikplanering är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i kombination med erfarenhet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Joakim Florén
Telefon 040-341374
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fastighetskontoret och gatukontoret bildar tillsammans en ny förvaltning 2018-07-01. Den nya förvaltningen kommer att ha en central roll i staden och dess utveckling med ett ansvar i allt från markförvaltning och exploatering till trafikfrågor och arbete i parkmiljöer.