Stödassistent Dalhems gruppboende

Stödassistent Dalhems gruppboende

I din roll som stödassistent på Dalhems gruppboende kommer du arbeta med människor med autismspektrum, utvecklingsstörning och diverse beteendeproblematik. Det är viktigt att berika brukarnas fritid med meningsfulla aktiviteter utifrån brukarnas behov, förmåga och intresse. På Dalhem arbetar vi utifrån ett lågeffektivt bemötande. Du kommer arbeta aktivt i förändringsarbeten och ständigt arbeta lösningsfokuserat för brukarnas bästa. I dina arbetsuppgifter på gruppbostaden ingår även personlig omvårdnad, tvätt, städ, och matlagning. Du kommer att tillsammans med övrig personal ansvara för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten. Tjänsten innebär att du arbetar dag, kväll samt helgtjänstgöring enligt schema.

Kvalifikationer
Omvårdnadsutbildning eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet av arbete inom LSS är meriterande. Erfarenhet av att arbeta med personer med utmanande beteende och/eller tydliggörande pedagogik är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort B, manuell växellåda, krävs.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Omfattning: 87,51%. I enlighet med Malmö stads mål att medarbetare ska ha möjlighet att arbeta heltid eller önskad tjänstgöringsgrad är det möjligt att ansöka om önskad tjänstgöringsgrad. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Ted Dias Dos Anjos Karlsson
Telefon 0732-027852
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad är ny. Tillsammans arbetar drygt 2400 medarbetare med att skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! Dalhem är en gruppbostad med inriktning personkrets 1. Här finns fem lägenheter, de boende är i en ålder mellan 18-60 år. Medarbetargruppen består av 32 anställda varav fyra som har vaken natt.