Vill du jobba på bad i sommar? Se hit!

Vill du jobba på bad i sommar? Se hit!

Som badvärd arbetar du med att ge service till våra besökare, övervaka säkerheten samt att se till att badets miljö är ren och fräsch. Du får möjlighet att testa på flera olika avdelningar; i bad, i kafé, i reception och i gym- och relaxavdelning. På Rosengårdsbadet har vi ett välbesökt utomhusbad. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du blir delaktig i en förvaltning och arbetsplats som arbetar med positiva frågor som friskvård och meningsfull fritid! I tjänsten ingår obekväm arbetstid så som kvällar och helger.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för jobbet behöver du vara 18 år och ha gymnasieexamen. Vi har också simkunnighet som ett krav, därför genomförs simtest i samband med intervjun. Har du utbildning i hjärt- och lungräddning eller badmästar-, simlärarutbildning eller annan utbildning inom friskvård är detta en fördel. Vi ser även positivt på om du har arbetat i något serviceyrke, har erfarenhet av att bedriva olika verksamhetsrelaterade aktiviteter och/eller har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. För att vara aktuell för kaféet ser vi gärna att du tidigare arbetat i just kafé- eller i restaurangbranschen. Oavsett vilket bad du arbetar på, är det din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver. Därför är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service. Vidare är du säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du trivs med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter samt tycker om att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv. Du står för värderingar som ömsesidig respekt, engagemang och kreativitet. Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du har även goda datorkunskaper. I övrigt beaktas personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan! Skriv gärna i din ansökan om det är på något särskilt bad eller särskild avdelning du är extra intresserad av att jobba på.

Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på badenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet. Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Burim Grajqevci
Telefon 0709-342511
Område Malmö stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 24 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Arbetsplatsen - Fritidsförvaltningens badenhet Under fritidsförvaltningens evenemangs- och rekreationsavdelning ligger badenheten. På enheten drivs fyra bad - Hylliebadet, Rosengårdsbadet, Simhallsbadet och Oxievångsbadet. Ambitionen är att baden tillsammans ska erbjuda de drygt 400 000 Malmöborna som årligen besöker baden en mångfald av verksamheter och arrangemang. Kännetecknet för de medarbetare som arbetar på baden är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus. Vill du vara med på detta samt brinner du för friskvård och service? Är du ute efter ett sommarjobb och finns tillgänglig för jobb 1 juni-31 augusti? Läs då vidare, då är det just dig vi söker! Vi söker just nu sommarvikarier till Hylliebadet och Rosengårdsbadet!