Serviceinriktad receptionist till Hylliebadet!

Serviceinriktad receptionist till Hylliebadet!

Som receptionist på Hylliebadet är du badets ansikte utåt och ser till att alla som besöker badet känner sig välkomna. Det innebär att du tar emot besökare, visar dem till rätta och ger dem bästa tänkbara bemötande och service. Utöver detta hanterar du kassa, fakturor och inkomna leveranser samt beställer varor. Vidare hanterar du kundärenden via webb, mail och telefon samt bistår med service, teknisk hjälp och support vid större möten. Du är spindeln i nätet och ser till att allt fungerar som förväntat och ser även till att det är rent och snyggt i våra lokaler. Arbetstid kvällar och helger förekommer.

Kvalifikationer
Du som söker har gymnasieexamen. Har du någon eftergymnasial utbildning relevant för tjänsten är detta ett plus. Vi ser det även som positivt om du har erfarenhet av att hålla i olika aktiviteter, så som bastusittningar eller vattengympa, detta då du vid behov kan behöva avlasta kollegor på andra avdelningar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt såväl som muntligt. Har du kunskaper i andra språk ses det som meriterande. För att trivas på Hylliebadet är du en person som får energi av att ge god service och att sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Oavsett var någonstans på Hylliebadet du arbetar är du badets ansikte utåt och kan ställas inför olika situationer. Därför krävs det att du har förmåga att hantera människor och alltid agerar som en god ambassadör. Du är positiv, kommunikativ och lyhörd samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att trivas med att arbeta i team och att vara en god kollega ser vi som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan!

För alla våra medarbetare på badenheten är simkunnighet ett krav. I samband med intervju kommer därför ett simtest att genomföras. När simtestet är avklarat vägs ingen tyngd i hur väl det genomförts utan vikt lägg vid erfarenhet och personlig lämplighet. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Burim Grajqevci
Telefon 0709-342511
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Reception, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall - välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Hylliebadet - En hållbar mötesplats för alla Familjebadet Hylliebadet är Malmös nyaste och ett av Sveriges mest energisnåla bad. En flexibel och toppmodern anläggning med två undervisningsbassänger, en 50-metersbassäng, familjedel, gym/friskvårdsyta, relaxavdelning, konferensytor och kafé. Ambitionen är att badet ska vara ett modernt och stilrent familjebad, med en mångfald av verksamheter och arrangemang. Varje år besöker cirka 300 000 besökare badet, vilket gör det till en av de mest attraktiva mötesplatserna i Malmö. Kännetecknet för de cirka 40 medarbetare som arbetar på badet är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus. Vi erbjuder vår personal flertalet utbildningar, både med mål att ge Malmöborna en trevlig upplevelse på badet men även för personalen att utvecklas själv i sin yrkesroll. Brinner du för friskvård och service och vill vara med på detta? Då är det just dig vi söker till Hylliebadets reception!