Medarbetare till Hylliebadets gym- och relaxavdelning!

Medarbetare till Hylliebadets gym- och relaxavdelning!

Som medarbetare i Hylliebadets gym- och relaxavdelning sköter du den dagliga driften på avdelningen och får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i receptionen, i gymmet och i relaxen. Oavsett avdelning ger du besökarna god service genom att vara synlig och tillmötesgående samt ser till att utrymmena är rena, fräscha och välkomnande. I gymmet sköter du underhåll och städning av maskinerna, ger individuell och coachande träningshjälp och hjälper besökarna aktivt med sin träning. I relaxen får du möjlighet att arrangera olika aktiviteter såsom bastusittningar och wellnesskvällar. I receptionen säljer du medlemskap och kringprodukter, gör inköp/beställningar av olika produkter samt hanterar kassa. Vid behov kan du även behöva avlasta kollegor i badet, receptionen eller i kaféet.

Kvalifikationer
Du som söker har gymnasieexamen och är simkunnig. Har du friskvårdsbakgrund och/eller utbildning inom anatomi, fysiologi eller träningslära ser vi det som ett plus. Likaså om du är utbildad gyminstruktör, sjukgymnast eller massör. Har du erfarenhet av att hålla i bastusittningar och vattengympa är detta också meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt såväl som muntligt. Har du kunskaper i andra språk ses det som meriterande. För att trivas i denna roll är du en person som har ett stort engagemang för friskvård och tycker att det är roligt att möta och coacha människor. Vidare har du intresse för kost, hälsa och välmående. Du får energi av att ge god service och att sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Då du kommer att vara badets ansikte utåt och kan ställas inför olika situationer krävs det att du har förmåga att hantera människor och alltid agerar som en god ambassadör. Du är positiv, kommunikativ och lyhörd samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att trivas med att arbeta i team och att vara en god kollega ser vi som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på bandenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Burim Grajqevci
Telefon 0709-342511
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Service & Kundtjänst, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall - välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Hylliebadet - En hållbar mötesplats för alla Familjebadet Hylliebadet är Malmös nyaste och ett av Sveriges mest energisnåla bad. En flexibel och toppmodern anläggning med två undervisningsbassänger, en 50-metersbassäng, familjedel, gym/friskvårdsyta, relaxavdelning, konferensytor och kafé. Ambitionen är att badet ska vara ett modernt och stilrent familjebad, med en mångfald av verksamheter och arrangemang. Varje år besöker cirka 300 000 besökare badet, vilket gör det till en av de mest attraktiva mötesplatserna i Malmö. Kännetecknet för de cirka 40 medarbetare som arbetar på badet är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus. Vill du vara med på detta samt brinner du för friskvård och service? Då är det just dig vi söker! Till Hylliebadet söker vi just nu en medarbetare för tillsvidareanställning till vår gym- och relaxavdelning.