Kommunikatör till Fritidsförvaltningen!

Kommunikatör till Fritidsförvaltningen!

Arbetsuppgifterna som kommunikatör är både praktiska och strategiska men med fokus på hands on-arbete. Enheten fungerar som en inhouse-byrå där kommunikatörerna är med från idé-fas till slutprodukt. Arbetstempot är högt och projekten många. Projektledarrollen är en viktig del i arbetet. Fokus för tjänsten kommer att ligga på grafisk form och produktion, textredigering/copy och digitala kanaler (webb och Facebook) för Kul i Malmö.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning inom media eller kommunikation. Du har arbetslivserfarenhet av operativt kommunikationsarbete. Har du erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation är detta ett plus. Vi förutsätter att du har god datorvana och kan arbeta med programvaror inom Adobe CS, där Adobe InDesign och bildredigering i Photoshop är viktigast. Du har även kunskaper i Wordpress. Du har en naturlig fallenhet för ord- och meningsuppbyggnad och är van vid att redigera andras texter till att bli lättlästa och pedagogiska. Vi vill att du behärskar: - Grafisk formgivning (trycksaksproduktion och ett öga för färg och form) - Redaktörskap för webb och sociala medier - Skrivande/copy och redigering av andras texter - Projektledarrollen - Foto och film Som person är du en självständig problemlösare som kan fatta egna beslut. Du samarbetar väl med andra och kan värdera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du tar egna kreativa initiativ och når uppsatta mål. Du är skicklig på att skapa nätverk, både internt och externt. Utöver detta är du som person driftig, positiv och prestigelös. Vidare är du strukturerad, flexibel och kan hantera många projekt samtidigt. Vi ser gärna att du har kunskap om och förståelse för förutsättningarna inom offentlig och politiskt styrd verksamhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Övriga språkkunskaper är meriterande. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete och du blir delaktig i en förvaltning som arbetar med positiva frågor såsom samhällsengagemang och meningsfull fritid! Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771 - 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Malin Tykesson
Telefon 0721-557524
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen! Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På Fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Arbetsplatsen - Fritidsförvaltningens kommunikationsenhet Fritidsförvaltningens kommunikationsenhet ligger under HR- och kommunikationsavdelningen. Enheten leds av en enhetschef som tillsammans med tre kommunikatörer fungerar som stöd och rådgivare i kommunikationsfrågor till chefer och medarbetare. Kommunikationsenheten jobbar även med marknadsföring av aktiviteter för barn och unga och med bad- och rekreationsverksamhet. Enheten ansvarar för intern och extern kommunikation, marknadsföring, grafisk produktion, digitala kanaler, press/media och kriskommunikation. Vi behöver nu förstärka vår kommunikationsenhet med en kommunikatör som kan börja omgående, och som under 2019 vill arbeta med kanalen Kul i Malmö!