Fritidsförvaltningen söker idrottsplatsvaktmästare!

Fritidsförvaltningen söker idrottsplatsvaktmästare!

Som medarbetare på Enhet Malmö arbetar du främst med drift och skötsel av kommunens idrottsanläggningar. Det är ditt ansvar att se till så att våra lokaler och grönytor är i utmärkt skick för att Malmöborna ska uppleva hög kvalitét på våra anläggningar samt att föreningarna ska ha bästa möjliga förutsättningar för att bedriva sin verksamhet och utöva sin idrott. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Exempel på arbetsuppgifter är lokalvård, grönyteskötsel samt öppning och stängning av anläggningar. Körning av större maskiner samt administrativt arbete kan förekomma. Utöver detta förväntas du bibehålla och skapa en god kontakt med en hög grad av service åt föreningarna och allmänheten som nyttjar våra anläggningar. Periodvis har arbetet ett högt tempo och kan stundtals vara tungt och fysiskt krävande. Tjänsten innefattar kvälls- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi värdesätter en positiv och engagerad inställning och vill gärna att du med ett stort intresse för ovanstående arbetsuppgifter och föreningsliv söker tjänsten. Grundläggande krav är att du har gymnasieexamen eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt B-körkort. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med grönyteskötsel så som idrottsplats eller golfbana, skötsel av ishall, städning och/eller föreningsliv. Har du utbildning inom plan-/grönyteskötsel, lokalvård eller liknande är även detta meriterande. Även erfarenhet av kundkontakt är positivt. I övrigt ingår det utbildning i hantering av olika maskiner och arbetsverktyg i tjänsten. För lyckas i rollen är du som person ansvarskännande, engagerad och säkerhetsmedveten. Du är välorganiserad, ser vad som behöver göras och har öga för detaljer. Vidare bidrar du till ett gott samarbete i gruppen. Det är en självklarhet att du är positiv, lojal och flexibel. Eftersom du kommer arbeta i en verksamhet där det är viktigt med ett gott bemötande så trivs du med att möta besökare i olika sammanhang där information, hänvisning och övrig service ingår i dina arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt, samt god datorvana och goda IT-kunskaper. Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning inom våra verksamheter ser vi gärna kvinnliga sökande. I övrigt beaktas personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi planerar att hålla intervjuer i början av oktober. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Niklas Johansson
Telefon 0709-94 96 77
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall - välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Arbetsplatsen - Enhet Malmö Enhet Malmö tillhör fritidsförvaltningens driftavdelning och omfattar fem sektioner med totalt cirka 80 medarbetare och fem sektionschefer. Tillsammans ansvarar vi för den dagliga driften av anläggningarna och på samtliga sektioner arbetar vi med att möta Malmöborna på samma sätt och med samma service över hela staden. Vi samarbetar med olika aktörer såsom föreningslivet, evenemangsavdelningen och bokningsfunktionen med målet att leverera service av hög kvalitet till alla som använder eller besöker fritidsförvaltningens anläggningar. Till Enhet Malmö söker vi nu två idrottsplatsvaktmästare som vill vara med och utveckla arbetet på enheten.