Enhetschef till fritidsförvaltningens bokningsenhet

Enhetschef till fritidsförvaltningens bokningsenhet

Som enhetschef för bokningsenheten är du första linjens chef och direkt underställd föreningsavdelningens avdelningschef. Du har det fulla ansvaret för enhetens verksamhet, arbetsmiljö, personal och ekonomi. I enlighet med detta ansvar leder, organiserar och utvecklar du verksamheten. Enheten består idag av fem medarbetare vilka du motiverar och förser med de förutsättningar och befogenheter som krävs för att nå verksamhetens mål. Detta gör du genom att på olika sätt skapa engagemang och delaktighet. Att planera för, bemanna och utveckla bokningsenheten tillsammans med föreningsavdelningens ledningsgrupp är en central del av arbetet. En annan viktig del av uppdraget är att bidra till förvaltningens anläggnings- och lokalutveckling. Du kommer att samarbeta mycket med förvaltningens olika stödfunktioner, såsom ekonomi och HR. Ditt arbete innebär många kontakter med föreningsliv, Malmöbor och externa aktörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med examen från högskola eller universitet. Har du även utbildning inom ledarutveckling är det meriterande för tjänsten. Du har erfarenhet av att ha arbetat i en arbetsledande befattning och vi ser gärna att du tidigare arbetat inom fritidssektorn. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning är även det meriterande. Att du har goda IT-kunskaper ser vi som en självklarhet och vi ser gärna att du har arbetat i boknings- och ärendehanteringssystem. Ett extra plus är om du dessutom har intresse för digital utveckling. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Talar du ytterligare ett av de större språken som talas i Malmö är det en fördel för dig i tjänsten. Vi ser gärna att du har såväl kunskap som intresse och engagemang i Malmös mångkulturella föreningsliv. Vi söker dig som har ett genuint intresse för ledarskap och som trivs med ett aktivt och närvarande ledarskap. Du har förmåga att engagera och motivera dina medarbetare, är initiativrik och drivs av att utveckla verksamheten tillsammans med befintlig personal. Som person kännetecknas du av ansvarstagande, integritet och stabilitet. Vidare är du handlingskraftig och trygg i att hantera svåra samtal. Då uppdraget innebär många samarbetsytor, framförallt med föreningslivet, har du god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer. Dina personliga egenskaper värderas högt för tjänsten och vi kommer därför att genomföra personlighetstester på de kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med goda kollegor och stimulerande arbetsuppgifter. Du blir delaktig i en förvaltning som arbetar med positiva frågor som samhällsengagemang och meningsfull fritid. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoners tillgänglighet: Johanna Wikelo, Saco: Tillgänglig på telefon t.o.m. den 20 juni. Vi planerar att genomföra intervjuer efter semestern, v. 36-37. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Fritidsförvaltningen tillämpar rökfri arbetstid. Ansökningshandlingar som inkommer till Malmö stad är allmänna handlingar och offentliga enligt offentlighetsprincipen. Vid planering av denna rekrytering har vi övervägt våra annonseringsvägar, vi undanber oss all annonsförsäljning. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Malin Eggertz Forsmark
Telefon 0734-24 97 57
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall - välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Arbetsplatsen - bokningsenheten, föreningsavdelningen Bokningsenheten tillhör fritidsförvaltningens föreningsavdelning som bland annat arbetar med fördelning av föreningsbidrag, utbildning för ideella ledare, samordning av föreningsaktiviteter på skollov samt sysselsättningsbefrämjande åtgärder inom föreningslivet. Bokningsenhetens främsta uppgift är att ge stöd och service till föreningslivet, bland annat i registreringsprocesser, bokning av lokaler och anläggningar samt avtalsskrivning. Till enheten söker vi nu en chef som vill vara med och utveckla enheten samt se till att Malmös föreningar får bästa tänkbara stöd och service!