Vill du vara med och utveckla Katrinetorp som besöksmål? Är du historiskt intresserad och kunnig? Vi söker nu en kulturassistent som tillsammans med ett team driver och utvecklar Katrinetorp Landeri. I din roll kommer du att koordinera och stärka den historiska visningsverksamheten, samt övrig besöksverksamhet. Kulturassistenten är också en naturlig del av och medverkar vid aktiviteter, utställningar, föreläsningar och arrangemang. Tjänsten innebär också ansvar för entrébutikens inköp, lagerhållning och redovisning samt för Malmö stads Info Point.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom kultur, historia, service och turism. Som person är du öppen och ansvarstagande, trivs med att arbeta i team, tar initiativ och du vill bidra till en god miljö för både medarbetare och våra besökare. Du har en hög servicekänsla och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Caroline Lundholm
Telefon 0709-341215
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fastighets- och gatukontoret äger, utvecklar och förvaltar stadens mark. Tillsammans med Malmöborna och stadens näringsliv skapar vi ett gott stadsliv. Vi arbetar med allt från att fylla staden med evenemang till att bygga ut staden, utveckla trafiksystemen, förvalta odlingslotter och värna om våra natur- och rekreationsområden. Vi är omkring 450 medarbetare med vitt skilda kompetenser som samarbetar och hjälper varandra i en miljö som präglas av kunnighet, dynamik, föränderlighet och kreativitet. Katrinetorp Landeri är en historisk mötesplats med byggnader trädgårdar och park. Platsen förvaltas och utvecklas av Malmö stad och har ca 100 000 besökare per år. Anläggningen är medlem i Svenskt Kulturarv och ett nätverk för publika parker och trädgårdar. Verksamheten bedrivs i historiska lokaler och byggnader samt i tillhörande park och trädgårdar. Under året arrangeras olika slags aktiviteter, utställningar, föreläsningar och arrangemang.