Handläggare för grävningstillstånd

Handläggare för grävningstillstånd

På Upplåtelseenheten hanterar vi användandet av stadens offentliga rum genom exempelvis markupplåtelser, grävningstillstånd, tillfälliga trafikanordningsplaner samt ansvarar för parkeringsövervakningsfrågor. Vi söker nu dig som vill arbeta hos oss som handläggare för grävningstillstånd.

Arbetet innebär att sköta den dagliga kontakten kring kommunala grävningstillstånd med ledningsägare och entreprenörer. Det innebär både handläggning av grävningstillstånden samt besök ute på plats. I samband med detta krävs administration utifrån ramar och regelverk. Du kommer även vara kontaktperson för befintliga avtal med ledningsägare.


Kvalifikationer
Vi söker dig med minst gymnasieexamen, gärna med teknisk inriktning. Det är meriterande om du är gymnasieingenjör eller högskoleingenjör.

Du är bra på att skapa relationer och nätverk, både inom och utanför organisationen, i din myndighetsroll. Vi vill att du är initiativtagande och kan planera och leda ditt eget arbete. Du är bra på att fatta självständiga beslut som du sedan tydligt kan kommunicera och följa upp.
Dina personliga egenskaper kommer vi att lägga stor vikt vid och värdesätter framför allt en god kommunikativ förmåga och ett professionellt förhållningssätt.

Körkort B är ett krav.


Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras efter den 7/1-2019.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Annika Larsson
Telefon 040-341403
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fastighets- och gatukontoret äger, utvecklar och förvaltar stadens mark. Tillsammans med Malmöborna och stadens näringsliv skapar vi ett gott stadsliv. Vi arbetar med allt från att fylla staden med evenemang till att bygga ut staden, utveckla trafiksystemen, förvalta odlingslotter och värna om våra natur- och rekreationsområden. Vi är omkring 450 medarbetare med vitt skilda kompetenser som samarbetar och hjälper varandra i en miljö som präglas av kunnighet, dynamik, föränderlighet och kreativitet.