Entreprenadombud - från upphandling till färdig byggnation

Entreprenadombud - från upphandling till färdig byggnation

Vi erbjuder en mycket spännande och övergripande tjänst på beställarsidan av anläggningsprojekt. Dina primära uppgifter blir att arbeta med upphandling samt uppföljning av bygg-, och anläggningsentreprenader med tillhörande konsulttjänster. I din roll är du med i hela processen och ges ett helhetsansvar för de upphandlingar du arbetar med. Tillsammans med någon av våra projektledare är du med och tar fram förfrågningsunderlag varefter du genomför upphandlingar inom ramen för Lagen om Offentlig Upphandling (LOU). När entreprenörer är kontrakterade och byggnationen påbörjas är det du som blir Malmö stads ombud vilket innebär att det är ditt ansvar att bevaka och säkerställa att staden får det som beställts - enligt de villkor som har gjorts upp. Du blir en viktig del i byggandet av det framtida Malmö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan växla obehindrat mellan att vara en professionell och affärsinriktad upphandlare till att bli ett sakkunnigt ombud i projektets genomförandefas. Du har god kännedom om branschen och flerårig erfarenhet av bygg- och anläggningsentreprenader. Kanske kommer du från den privata sidan idag, men det är också intressant om du har erfarenhet av liknande roller inom den offentliga sektorn. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som någon av följande roller: ombud, entreprenadingenjör, kalkylingenjör, projektledare, arbetsledare, platschef, uppdragsledare, byggledare eller annan roll som bedöms likvärdig. I grunden har du en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå. Det är meriterande om du har arbetat med upphandlingar inom ramen för LOU och du är väl förtrogen med regelverk som: AB, ABT, ABK och AMA Anläggning. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ditt hjärta ska brinna för anläggningsbranschen, men du ska även vara strukturerad, drivande och analytisk som person. Du trivs med ett omväxlande arbete och kan hantera flera projekt parallellt. Du är en god kommunikatör som uttrycker dig väl i tal och skrift. Sist men inte minst är du en positiv och engagerad medarbetare som stödjer dina kollegor med samma lust och engagemang som dina kollegor kommer att finnas till hands för dig.

Vi tillämpar löpande urval i samarbete med Poolia. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Gerhard Fransson
Telefon 040-643 39 34
Email Mejla Gerhard Fransson
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://malmo.se/Kommun--politik/Organisation/Forvaltningar/Fastighets--och-gatukontoret.html
Sista ansökningsdag 31 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fastighets- och gatukontoret äger, utvecklar och förvaltar stadens mark. Tillsammans med Malmöborna och stadens näringsliv skapar vi ett gott stadsliv. Vi arbetar med allt från att fylla staden med evenemang till att bygga ut staden, utveckla trafiksystemen, förvalta odlingslotter och värna om våra natur- och rekreationsområden. Vi är omkring 450 medarbetare med vitt skilda kompetenser som samarbetar och hjälper varandra i en miljö som präglas av kunnighet, dynamik, föränderlighet och kreativitet. Arbetar du inom anläggningsbranschen och strävar efter en roll som innebär ett stort ansvar och kontroll över stadens entreprenadprojekt? Vill du ha ett omväxlande arbete på beställarsidan och verka inom en kommun som befinner sig i en spännande tillväxtfas? Då har vi arbetet för dig! Just nu erbjuder Fastighets- och gatukontoret i Malmö dig chansen att arbeta som upphandlande ombud för deras anläggningsentreprenader.