Park- och gatumiljöenheten söker nu en entreprenadansvarig med helhets- och förvaltaransvar för en eller flera delar av verksamhetsområdet. Du kommer att arbeta på en enhet som har förvaltningsansvaret för stadens uterum vilket i huvudsak sker genom entreprenader som är upphandlade med funktionskrav. Du kommer att ingå i ett team som har ansvar för skötseln av den offentliga platsmarken i en eller flera delar av Malmö. Som entreprenadansvarig kommer du att ha en nyckelroll i arbetet med att skapa samsyn med våra entreprenörer kring uppsatta kvalitetskrav och se till att dessa efterföljs.
Arbetet innebär att du sköter den dagliga kontakten med entreprenörer, deltar i arbets- och byggmöten, hanterar kundtjänstärenden, samt sköter kontakten med olika intressenter internt och externt. Du kommer också att arbeta med besiktningar inför belamringar, samt ha underhållsansvar för gator, vägar, hårdgjorda ytor och trafikanordningar samt grönytor i verksamhetsområdet.
Du kommer att vara avdelningens kontaktperson för remisshantering angående bygglov samt vara delaktig i projektverksamhet gällande ny- och ombyggnad.


Kvalifikationer
Vi ser att du har en bakgrund som landskapsingenjör alternativt högskoleingenjör med inriktning mot drift- och underhåll av vägar och grönytor.
Det är meriterande om du har kunskaper i Arbete på väg, Bas P, samt GIS.

Vi vill att du tidigare arbetat inom drift och underhåll av grönytor och gator, med tillhörande utrustning.

Din roll förutsätter många externa och interna kontakter varpå vi ser att du är tydlig i din kommunikation, har en pedagogisk förmåga samt god förmåga att arbeta i grupp. Rollen kräver också ett starkt driv, initiativförmåga och en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift.
Vinterberedskap kan ingå i tjänsten.


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Linde
Telefon 040-341 341
Email Mejla Pernilla Linde
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fastighets- och gatukontoret äger, utvecklar och förvaltar stadens mark. Tillsammans med Malmöborna och stadens näringsliv skapar vi ett gott stadsliv. Vi arbetar med allt från att fylla staden med evenemang till att bygga ut staden, utveckla trafiksystemen, förvalta odlingslotter och värna om våra natur- och rekreationsområden. Vi är omkring 450 medarbetare med vitt skilda kompetenser som samarbetar och hjälper varandra i en miljö som präglas av kunnighet, dynamik, föränderlighet och kreativitet.