Socialsekreterare till Disponentvillan

Socialsekreterare till Disponentvillan

I rollen som socialsekreterare arbetar du tillsammans med kollegor för att erbjuda ett kvalitativt gott boende. Du skall tillsammans med familjerna arbeta för att hitta en långsiktig boendelösning. I första hand på den öppna bostadsmarknaden, såväl inom som utanför Malmö. Arbetet är såväl av administrativ- som praktisk karaktär och förutsätter god samarbetsförmåga. Tjänstgöring på kvällstid och helg kan vid behov förekomma. På grund av en eventuellt kommande organisationsförändring kan placering och arbetsuppgifter ändras över tid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är socionom. Du har minst två års erfarenhet av socialt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med boendefrågor, arbeta med fastighetsägare avseende hemlöshetsfrågor, arbete med hemlösa barnfamiljer samt myndighetsutövning. Även kunskaper i MI är meriterande. I ditt arbete har du klientfokus och en hög serviceanda. Du har god samarbetsförmåga i arbetsgrupp och med samarbetspartners och arbetar strukturerat i såväl klientarbete som kring arbetsmetod och verksamhetsutveckling. Arbetet kräver att du är självgående, flexibel och tar ansvar för arbetsuppgifterna. Viktigt är också att du är stresstålig och lösningsorienterad. Du har lätt för att skapa kontakter och har en förmåga att underhålla relationer. Arbetet förutsätter att du har god empatisk förmåga. Kunskap om Malmö stads organisation är en fördel. Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav.

Intervjuer för tjänsten är planerade att hållas 6/5, 7/5, 8/5 och 10/5. Vid anställningsintervju vill vi att du visar examensbevis från socionomutbildning. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor gällande rekryteringsprocessen besvaras av HR-konsult Lina Rönningberg, 0708-29 38 58, och frågor som gäller den specifika tjänsten besvaras av ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Liselotte Persson
Telefon 0733-708992
Email Mejla Liselotte Persson
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Inom arbetsmarknads- och socialförvaltningen är vi cirka 2 400 medarbetare som arbetar tillsammans med arbetsmarknadsfrågor och socialt arbete. Vi formar och utvecklar en verksamhet som svarar an mot de utmaningar och möjligheter Malmö stad står inför, nu och i framtiden. Disponentvillan är ett kommungemensamt boende för hemlösa barnfamiljer. Det finns plats för 19 barnfamiljer. Boendet ligger i Burlöv men tillhör Malmö Stad. Uppdraget är att hjälpa familjerna att söka och få eget boende i hela Sverige. Lägenheterna är fullt utrustade med möbler och husgeråd. Det serveras inga måltider i verksamheten.