Vi söker sjuksköterska till Styrkan och Rönnens gruppboende!

Vi söker sjuksköterska till Styrkan och Rönnens gruppboende!

Vi söker en sjuksköterska till Styrkans gruppboende och en sjuksköterska till Rönnens gruppboende. Vi välkomnar också sökande med intresse av timanställning.

Styrkan ligger i en lugn gårdsmiljö i Centrala Malmö, vid Östra Sorgenfri. Styrkan har 24 stycken lägenheter och är ett "Stjärnmärkt" boende. Det innebär att medarbetarna har fått grundläggande kunskaper kring demenssjukdommar och verktyg för att arbeta personcentrerat. Rönnen är ett vård- och gruppboende som ligger ett stenkast från centrala Värnhemstorget. Rönnen har 51 stycken lägenheter fördelat på tre våningar och på varje våning finns möjligheten till att komma ut på en härlig balkong. På Rönnen arbetar tre sjuksköterskor med ansvar för varsin avdelning. 

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med frihet att kunna planera och strukturera sitt arbete självständigt. Möjligheter till kompetensutveckling via professionella nätverk och vidareutbildning till specialistsjuksköterska under arbetstid. Individuellt anpassad introduktion och mentorskap första året. Arbetstiden är förlagd dagtid 07.00 - 16.00 med tjänstgöring var sjätte helg.

Vill du veta mer? Se intervju med kollegan Anna eller läs mer om våra boenden här:
Alla boenden - Malmö stad (malmo.se)
Utveckling, nyfikenhet och närhet till patienterna driver Anna i sitt arbete som sjuksköterska - Malmö stad (malmo.se)

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du med medicinsk omvårdnad av patienterna. Du arbetar både självständigt och i team med övriga sjuksköterskor, där era arbetsuppgifter består av rådgivning, behandling samt akuta bedömningar. Du arbetar personcentrerat med att involvera patienten i beslut.

Ditt uppdrag innefattar följande:
- Handledning och stöttning till omvårdnadspersonalen
- Besluta, genomföra samt uppföljning av omvårdnadsåtgärder
- Anhörigkontakt
- Samarbete med dag-, kväll- och nattsjuksköterskor

Du samverkar regelbundet med primärvård genom rond utifrån ett patientfokus. Du kommer även att samverka med flera aktörer enligt hälso- och sjukvårdavtalet där landsting, kommun och primärvård ingår för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. På våra särskilda boenden arbetar vi med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och palliativa register. 

Vi ser gärna att du är med och driver vår utveckling framåt ur ett patientcentrerat perspektiv.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom vården. Det är meriterande om du har vidareutbildning som specialistsjuksköterska samt erfarenhet av arbete inom äldre-, demens- och palliativ vård.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmåga att arbeta och utvecklas i team. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för nya utmaningar. Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Tjänsten kräver att du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till patienter, närstående samt övrig omvårdnadspersonal.

Arbetet kräver en god digital kompetens, insikt gällande lagstiftning, fastställa mål och riktlinjer. 

För oss är det viktigt att arbeta utifrån Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Rekryteringen pågår löpande under ansökningstiden.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)