Vaktmästare till Lindeborgsskolan

Vaktmästare till Lindeborgsskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på Lindeborgsskolan efter en vaktmästare och letar efter dig som trivs med att utföra flera olika arbetsuppgifter i en stimulerande arbetmiljö.

Som vaktmästare hos oss består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att:
  • sköta, reparera och underhålla olika verksamhetsytor, inomhus såväl som utomhus.
  • reparera och montera samt att sköta larm och nyckelhantering.
  • inreda och iordningsställa lokaler vid nyetablering
  • arbeta med systematiskt brandskyddsarbete (SBA)
  • andra arbetsuppgifter och övrig service som ligger inom ramen för uppdraget förekommer också.
Även vissa IT-uppgifter ingår i tjänsten, till exempel underhåll och installation av konferensutrustning och hårdvara samt service till skolans medarbetare gällande datorer och IT-hjälpmedel. Administration av elevers Chromebooks.

Kvalifikationer

Du som söker har en yrkestekniskt inriktad gymnasieutbildning och behöver ha körkort (B).

Vi vill att du har en god datorvana och kan arbeta i olika system, tex. NOX och Novus. Har du någon form av IT-utbildning ser vi det som meriterande vilket det även är om du har tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare på skola.

Vi ser gärna att du har en god kännedom om fastighetsfrågor och om brandskyddsarbete.

Vår vaktmästare ska vara professionell och serviceinriktad i sitt möte med kollegor, elever och besökare.

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Om arbetsplatsen

Lindeborgsskolan ligger i utkanten av Malmö med närhet till grönområden och Hyllie station. Vi är en F-9 skola med två paralleller på låg- och mellanstadiet samt fem paralleller på högstadiet. Här går ca 800 elever varav ca 240 är inskrivna även på fritids.

Hos oss erbjuds du ett gott arbetsklimatet och ett trevligt kollegium. Vi har höga förväntningar på oss själva, varandra och eleverna och erbjuder en stabil skola med god kvalitet. Vi arbetar aktivt med vårt kvalitetsarbete för att hela tiden utveckla vår verksamhet och ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att nå så långt som möjligt. Vår vision är: ”Goda hållbara relationer och ett professionellt förhållningssätt med varje elevs lärande och resultat i fokus”.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: tillträde enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Mer info
Kontaktperson Mats Melkersson
Telefon 0708-227313
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (5 dagar kvar)