Speciallärare åk 4-6 matematik till Hermodsdalsskolan

Speciallärare åk 4-6 matematik till Hermodsdalsskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en speciallärare i matematik som ska arbeta med årskurs 4-6.

Som speciallärare arbetar du med att planera- och genomföra undervisning, kartläggningar, handledning och observation av både enskilda barn, elever och grupper. Specialläraren medverkar också i verksamhets- och metodutveckling samt blir ett stöd för ledningen i arbetet med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer främst att arbeta med eleverna i årskurs 4-6 och blir en del ett arbetslag som leds av biträdande rektorn på mellanstadiet.

I ditt uppdrag på Hermodsdalsskolan kommer du att samverka och arbeta nära de övriga undervisande lärarna för att ge eleverna god ledning och stimulans samt de extra anpassningar och det särskilda stödet de behöver för att utvecklas och nå målen. Tillsammans med din närmsta kollega som ansvarar för engelskan och Sv/SvA blir du en del av vårt EHT-team som består av rektor, biträdande rektor, specialpedagog, skolsköterska, skolpsykolog och SYV. Tillsammans skapar ni bästa möjliga förutsättningar för varje elevs bästa skola.

Ta chansen att bli en del av Hermodsdalsskolan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare och har en speciallärarexamen för arbete i årskurs 4-6. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som speciallärare mot mellanstadiet är det meriterande.

Du behöver ha god kunskap i skolans styrdokument och förmågan att tillämpa det i ditt dagliga arbete. Du ska ha förmågan att leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever.

Det är viktigt att du har god didaktisk- och pedagogisk förmåga samt att du har kunskap kring relevanta digitala verktyg. För att passa som speciallärare hos oss är det viktigt att du har en god relationell förmåga och att du arbetar utifrån ett språkutvecklande arbetssätt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsplatsen

Hermodsdalsskolan är en F-9-skola med både grundskola och grundsärskola. På grundskolan går det 530 elever och på grundsärskolan 23. Vi arbetar med nära relationer till såväl elever som vårdnadshavare och genom regelbundna resultatdialoger anpassar vi undervisningen till varje elev. Kännetecknande för oss är grundsynen att alla elever kan och ska lyckas.

Vi analyserar, följer upp och utvärderar varje elevs utveckling. Om något inte fungerar gör vi om för att eleven ska lyckas. Detta innebär en verksamhet i konstant förändring och du behöver trivas i såväl ett högt tempo som snabba förändringar kopplat till varje enskild elevs behov. Vi står för ett elevnära skolledarskap som bland annat blir synligt genom de verksamhetsrundor skolledningen går varje vecka och i de elevintervjuer vi genomför med varje årskurs.

Hermodsdalsskolans fritidsverksamhet har 130 elever och präglas av en god pedagogisk miljö som låter elevernas intresse och nyfikenhet stå i centrum.

På Hermodsdalsskolan ser vi varje elev!

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Christina Lassnack
Telefon 0708-526571
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2022 (3 dagar kvar)