Säkerhetstekniker inom brand

Säkerhetstekniker inom brand

Arbetsuppgifter

Inom enheten fastighet har vi en arbetsgrupp som arbetar med kontroll av offentliga verksamheters brand- och utrymningslarm. Arbetsgruppen söker nu en ny kollega.

Som säkerhetstekniker inom brand arbetar du främst med funktionskontroll av brandsläckare men även andra brandskyddsprodukter som t.ex. brandpost, branddörr. Du kommer utföra enklare projektering av brandskyddsprodukter avseende produkternas placering, typ, modell m.m. och utföra montering av dessa produkter.

Tjänsten innebär att du kommer:
  • planera, samordna och säkerställa utförandet av drifttekniskt arbete såsom reparations- och underhållsservice.
  • planera och genomföra systematiska och regelbundna kontroller.
  • genomföra säkerhetsanalyser på byggnader och verksamheter.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Har du högskole-, KY- eller YH- utbildning inom brandskydd, utrymning, säkerhet, riskhantering eller motsvarande ser vi det som meriterande

Vi ser att du har samlat på dig minst två års arbetslivserfarenhet inom brandskyddsarbete och arbete med regelbundna kontroller och genomförande av säkerhetsanalyser. För tjänsten behöver du ha B-körkort för manuellt växlad bil och goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Vi ser det meriterande om du har:
  • Goda kunskaper inom svagström, programmering, elektronik och datorhantering.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av utrymnings-, inbrotts-, kombilarm, sprinkler och boendesprinkler samt fysisksäkerhet i lokaler och verksamheter.
  • Vi ser det även meriterande om du har goda kunskaper i engelska språket.
Som säkerhetstekniker har du användning av din förmåga att skapa goda relationer och komma bra överens med kunder och kollegor. Du har integritet och förmåga att planera och organisera. Du planerar aktiviteter i god tid och utnyttjar såväl tid som resurser på ett effektivt sätt. Du kan ta egna initiativ och fatta de beslut som krävs.

Om arbetsplatsen

Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Anders Schuman
Telefon 0729-715149
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (12 dagar kvar)