Resurssjuksköterska

Resurssjuksköterska

Arbetsuppgifter

Vi söker nu tre resurssjuksköterskor som kan avlasta och hjälpa sina sjuksköterskekollegor vid frånvaro och tillfälligt hög arbetsbelastning. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska och vara bekväm med att träffa nya människor och verksamheter ofta.

Som resurssjuksköterska i funktionsstödsförvaltningen arbetar du med människor med olika typer av funktionsvariation inom LSS-bostäder, socialpsykiatri och personlig assistans. Som resurssjuksköterska arbetar du inom alla våra verksamhetsområden och får på det sättet ett stimulerande och omväxlande arbete.

Du deltar i och utför bedömningar och åtgärder utifrån professionen, utbildar och handleder personal i verksamheten närmast patienterna och samarbetar med regional och privat primärvård och slutenvård utifrån en helhetssyn på patienten. Du arbetar i team med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, biståndshandläggare, undersköterskor, chefer och personalen som arbetar närmast patienterna.

I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång, tillsammans med teamet för samverkan vid utskrivning. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med möjlighet till egen utveckling och en gedigen introduktion.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård med minst ett års erfarenhet som sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av att arbeta med målgruppen är meriterande liksom erfarenhet av kommunal sjukvård och arbete med barn. Du bidrar med din kunskap och erfarenhet för att utveckla verksamheten och självklart trivs du med att arbeta i team kring patienten.

För att trivas i uppdraget är du som person lösningsfokuserad och bra på att samarbeta, bygga relationer och skapa nya nätverk. Du har en god förmåga att snabbt ställa om och att hantera oförutsedda händelser. Ditt bemötande är självklart gott och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem, och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav, likaså att du kan cykla.

Om arbetsplatsen

Vi är en verksamhet i utveckling och förändring. Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder våra medarbetare individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten!

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller ”gå bredvid”, erbjuder vi möjlighet till detta. Kontakta oss i så fall gärna så snart som möjligt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att vi kallar till intervjuer under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan!

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Peter Hafström
Telefon 0732-507315
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (25 dagar kvar)