Lokalsamordnare

Lokalsamordnare

Arbetsuppgifter

Funktionsstödsförvaltningen bedriver verksamhet på ungefär 180 adresser spridda geografiskt över staden. Vill du vara med och utveckla lokalförsörjningen i en av Malmös viktigaste förvaltningar? Vi håller nu på med ett stort förändringsarbete gällande hur förvaltningen arbetar med lokalfrågor och behöver därför förstärkning av två lokalsamordnare.

Rollen som lokalsamordnare handlar om att kontinuerligt och aktivt arbeta för att säkerställa att kärnverksamheten kan bedrivas på ett effektivt sätt. Det innebär att du ger råd och stöd till förvaltningens chefer samtidigt som du driver olika frågor som på något sätt är kopplat till lokaler.

Du tar ansvar för och driver dialogen med bland annat fastighetsägare, andra förvaltningar i Malmö stad och byggentreprenörer. Ditt ansvarsområde innefattas av exempelvis underhållsinsatser, ombyggnationer, lås, larm, administration, upphandlingar samt inköp. Dina arbetsuppgifter innebär även att upprätta och implementera underhåll- och investeringsplaner för de områden du ansvarar för.

Som lokalsamordnare arbetar du med att se förbättringsmöjligheter, att komma med förslag på konkreta förbättringar och implementeringen av dessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning, gärna inom fastighetsområdet, eller annan relevant yrkesutbildning. Alternativt har du arbetslivserfarenhet som motsvarar en kunskapsnivå som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du utbildning inom hyresjuridik, BBR och/eller underhållsplanering ser vi det som meriterande.

Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med fastighets- och lokalrelaterade frågor och har du dessutom erfarenhet av förvaltningens målgrupper och/eller av kommunal verksamhet är det meriterande. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av projektledning, LOU, fastighetsteknik och försäkringar.

För att trivas i rollen behöver du ha ett genuint och moget servicetänk och drivas av att hjälpa den organisation du arbetar i att utvecklas. Du behöver ha förmågan att kunna prioritera det som är viktigt och det som ger resultat samt förstå vikten av tydlig återkoppling och uppföljning. Du behöver ha ett ekonomiskt sinnelag och förmågan att förvalta det förtroende det innebär att arbeta inom offentlig förvaltning.

Som person tar du stort ansvar för och driver de ärenden som ligger inom ditt ansvarsområde och du triggas av att hitta lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du är bekväm med att vara en tydlig beställare och är en duktig förhandlare samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du är kommunikativt skicklig, vilket är viktigt då du inte minst kommer att ha kontakt med flera olika intressenter och aktörer såväl inom som utanför Malmö stads organisation.

B-körkort är ett krav.

Om arbetsplatsen

Lokalenheten på funktionsstödsförvaltningen är en hårt arbetande enhet bestående av sex glada medarbetare. Arbetsgruppen har ett högt servicetänk i kombination med glädje och omtanke för varandra. Vi erbjuder omväxlande och stimulerade arbetsuppgifter i en professionell arbetsgrupp som alltid har nära till skratt. Enheten är placerad i centrala Malmö med goda pendlingsmöjligheter.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Linus Sahlström
Telefon 0721-615095
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (3 dagar kvar)