Lärare åk. F-5 i musik till Bäckagårdsskolan

Lärare åk. F-5 i musik till Bäckagårdsskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på Bäckagårdsskolan en lärare med behörighet i musik för årskurs F-5. Större delen av tjänsten är för grundskolans F-5, men du undervisar även en klass på grundsärskolan.

På Bäckagårdsskolan undervisar musikläraren årskurs F-2 i helklass och årskurs 3-5 i halvklass. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för elevernas lärande och utveckling. I samarbete med övriga pedagoger kommer du att planera, genomföra och följa upp undervisningen utifrån läroplanen. Ert fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Undervisningen bygger på aktuell forskning och anpassas till varje elevs förutsättningar. Vidare arbetar du också löpande med ett utvecklingsarbete. Du deltar med engagemang i skolans utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

Hos oss på Bäckagårdsskolan erbjuds du stor möjlighet att tillsammans med dina kollegor utveckla det pedagogiska arbetet på skolan. Du får en närvarande chef som leder med tillit och brinner för både elevernas och personalens bästa, samt fina lokaler och fantastisk utemiljö.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet i ämnet musik för åk. F-5. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en god lärandemiljö åt eleverna.

Utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är du med och utvecklar verksamheteten. Samtidigt har du en god vana av, och arbetar därför effektivt och med god kännedom med relevanta, digitala verktyg. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

För att passa som lärare hos oss tror vi att du har förmågan att ta initiativ och driva framåt. Vi tror också att du kan inspirera andra och är trygg, både i dig själv och i rollen som lärare. Du har en god samarbetsförmåga och en tro på dina kollegor och elever.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Bäckagårdsskolan är en F-9 skola, inklusive grundsärskola, i Husie med ca 560 elever och ca 85 medarbetare. Bäckagårdsskolan arbetar med helhetstänk gällande elevens fysiska, psykiska och sociala hälsa, samt för att eleven ska känna och förstå sitt sammanhang. Arbetet görs utifrån skolans hälsofrämjande plan vilken genomsyrar allt vi gör. Vi har god gemenskap på skolan och har en starkt tro på medledarskap och delaktighet där alla är med och bidrar till utveckling.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 75 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: 220811

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Mer info
Kontaktperson Sandra Hermansson
Telefon 0709-35 71 15
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (5 dagar kvar)