Lärare åk 1-6 med bred ämnesbehörighet till Högaholmsskolan

Lärare åk 1-6 med bred ämnesbehörighet till Högaholmsskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi förstärkning till Högaholmsskolan. Du kommer att undervisa både på låg- och mellanstadiet i flera olika klasser och samarbeta med olika lärare. Uppdragets innehåll kommer styras av elevernas behov vilket innebär att du kommer arbeta i olika klasser och med olika elever utifrån måluppfyllelse. Du kommer undervisa elever enskilt och i grupp och systematiskt planera, genomföra och utvärdera din undervisning i samarbete med ämnesansvariga lärare. En fortlöpande bedömning av elevernas förvärvade kunskaper ligger till grund för en fortsatt planering framåt. Tjänsten kräver att du är flexibel och har lätt för att organisera om din undervisning vid behov.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk. 1-6 i ämnena sv/sva/so/ma/no. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Du har goda ämneskunskaper, en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete.

Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Du har erfarenhet av och använder relevanta digitala verktyg på ett effektivt sätt i din undervisning. Du utvecklar ditt arbete med stöd av aktuell, evidensbaserad forskning.

Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt samtidigt som du klarar av att samarbeta med många olika kollegor där ert gemensamma arbete leder till att undervisningens kvalitet ökar och eleverna når en högre måluppfyllelse. Du har en god förmåga att bygga goda relationer med våra elever och ser relationsbyggandet som en grundförutsättning för att lyckas i ditt uppdrag.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Om arbetsplatsen

Mitt i gröna Lindängen ligger Högaholmsskolan, en F-6 skola med cirka 320 elever. Här arbetar engagerad personal med målet att våra elevers skoldag ska präglas av trygghet, studiero och en lustfylld lärandemiljö där elevernas kunskapsutveckling står i fokus. Högaholmsskolan är partnerskola och i samarbete med Malmö Universitet är vi med och utbildar framtidens lärare. Till höstterminen 2023 beräknas nya Högaholmsskolan med plats för 550 elever stå klar!

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Mer info
Kontaktperson Anne Davidsson
Telefon 070-972 02 84
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (2 dagar kvar)