Lärare åk. 1-3 till Tygelsjöskolan

Lärare åk. 1-3 till Tygelsjöskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på Tygelsjöskolan en engagerad lärare till vår skola, f-3!

Som lärare hos oss planerar och genomför du undervisning, leder klassen och fångar elevernas intresse till lärande mot elevens/skolans mål. I arbetsuppgifterna ingår även att bedöma elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du bidrar till en god inlärnings- och arbetsmiljö och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.

I ditt uppdrag ingår mentorskap för ett antal elever. Du samarbetar med kollegor och övrig personal för att utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument. Tillsammans skapar vi en verksamhet som möter våra elever och vårdnadshavare på bästa sätt utifrån deras individuella behov!

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet för åk 1-3. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet samt har god datorvana. Vidare har du förmågan att leda och stimulera elever till goda studieresultat.

Din undervisning är modern och utifrån evidensbaserad forskning utvecklar ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har de senaste åren arbetet som lärare. Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift och har lätt för att samarbeta.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Tygelsjöskolan är en skola med ca.320 elever i årskurs F-3. Vi arbetar med att skapa en trygg skolmiljö med stort fokus på värdegrunden. Vi jobbar efter den demokratiska värdegrund som finns i våra styrdokument: jämställdhet, solidaritet med de svaga och utsatta, människolivets okränkbarhet, individens frihet och integritet och alla människors lika värde. Runt om Tygelsjöskolan finns fantastisk natur och utelekplatser som skapar möjligheter att driva den pedagogiska verksamheten i utomhusmiljö. Samtidigt når man från skolan stan på tio minuter med stadsbussen.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Magnusson
Telefon 0733-76 26 39
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 27 sept 2022 (2 dagar kvar)