Grundskollärare i åk 7-9 i matematik till Höjaskolan

Grundskollärare i åk 7-9 i matematik till Höjaskolan

Arbetsuppgifter

Trivs du i en varierad roll där du får vara med att påverka? Ta då chansen och sök tjänsten nu när vi förstärker arbetslaget mot åk.7-9 med en lärare i matematik!

På Höjaskolan arbetar vi aktivt för att förbättra våra elevers studieresultat. Som en del av det arbetet gör vi nu en särskild satsning på matematikundervisningen. Därför utökar vi nu organisationen med en lärare i matematik utöver vår ordinarie bemanning. Ditt huvuduppdrag är att förbättra våra elevers resultat. Du gör detta i nära samarbete med dina kollegor genom att tillsammans planera och ansvara för undervisningen i matematik och göra bedömningar av elevernas förvärvade kunskaper. Undervisningen anpassar ni utifrån elevernas behov.

Din undervisning är modern och kreativ och du entusiasmerar dina elever. Du hittar strategier för att stärka eleverna, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. Du arbetar även med ett löpande utvecklingsarbete tillsammans med övrig skolpersonal för att upprätthålla och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

Hos oss på Höjaskolan får du möjlighet att samarbeta med dina kollegor i en öppen och tillåtande miljö där kollegialt utbyte och lärande är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet som möter skolans elever och vårdnadshavare på bästa sätt utifrån deras behov!

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik i åk 7-9. Har du tidigare arbetat som lärare i matematik är det meriterande. Du har förmågan att entusiasmera och motivera dina elever för ämnet matematik. Du har resultatfokus och sätter dina elevers utveckling främst. Vidare är du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärandemiljö för våra elever.

Utifrån evidensbaserad forskning utvecklar du ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Om arbetsplatsen

Höjaskolan är en F-9-skola med ca 530 elever och 70 medarbetare i östra delarna av Malmö. Vi vill stå för en samarbetskultur som genomsyrar hela verksamheten och där kollegialt lärande är centralt. Det våra medarbetare beskriver som utmärkande hos oss är en välkomnande och stöttande miljö där man kan utvecklas i sin profession i samarbete med skolledning som både hör och ser sin personal. Hos oss ska du aldrig känna dig ensam i din lärargärning. Vi värnar om att alla, både elever och personal, ska vara stolta över sin skola och känna lust att lära. Vi arbetar aktivt för att skapa en miljö där eleverna känner sig sedda, trygga och delaktiga.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Mer info
Kontaktperson Lisbeth Permin
Telefon 070-9496617
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 26 sept 2022 (1 dag kvar)