Fritidsledare till Djupadalsskolan

Fritidsledare till Djupadalsskolan

Arbetsuppgifter

Vill du vara med i arbetet för varje elevs bästa skola? Nu söker vi på Djupadalsskolan en fritidsledare som tillsammans med arbetslaget ska arbeta för det pedagogiska arbetet i fritidshemmet åk 4-6 och under skoltid samverka med skolan och arbetslaget i åk 4!

Som fritidsledare planerar och genomför du aktiviteter tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet i syfte att stimulera och utmana elevernas utveckling och lärande i enlighet med skolans styrdokument. Genom ditt arbete bidrar du till att erbjuda eleverna en meningsfull fritid, främja allsidiga kontakter, social gemenskap och stärka grupprelationer. Du arbetar aktivt utifrån värdegrund och likabehandling samt utgår ifrån elevens förutsättningar och behov. Under skoltid samverkar du med skola och verkar för att skapa trygghet hos eleverna. Målsättningen är en lustfylld verksamhet med elevernas lärande och sociala utveckling i centrum.

Du kommer att tillhöra arbetslag åk 4 i skolan och arbetslag åk 4-6 på fritids. På Djupadalsskolan strävar vi efter elever som vill, vågar och kan, vilket genomsyras i allt vårt arbete. Hos oss erbjuds du glädje och gemenskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidsledare, alternativt annan pedagogisk utbildning som bedöms likvärdig, för att förstärka samverkan och fritidshemmet åk 4-6. Du bedriver en varierad och kreativ undervisning, du hittar strategier för att nå varje elev och är duktig på att skapa goda relationer med såväl elever och vårdnadshavare som med kollegor. Har du erfarenhet av att arbeta som fritidsledare är det meriterande.

Vi ser fram emot att träffa Dig och att du ska bli en del av vårt team!

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Om arbetsplatsen

Djupadalssskolan är en F-6 skola med ca 580 elever. Skolan är nyligen ombyggd och vackert renoverad och ligger placerad i fantastiska omgivningar. Vår målsättning är att vara varje elevs bästa skola genom att hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Djupadalsskolan är en skola med målmedvetna och studiemotiverade elever, driven och kunnig personal vilket visar sig i de goda resultat som eleverna når.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Mer info
Kontaktperson Maria Segerström
Telefon 040-34 69 67
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (5 dagar kvar)