Förskollärare till Videdalsskolan

Förskollärare till Videdalsskolan

Arbetsuppgifter

Varmt välkommen till oss på Videdalsskolan, en skola som präglas av värme, framåtanda och Vi-gör-det-tillsammans.

Just nu söker vi en engagerad förskollärare till vår förskoleklass. Som förskollärare hos oss ansvarar du för planering, undervisning och bedömning i förskoleklass. Du utvecklar och utvärderar den pedagogiska verksamheten i förskoleklassen i enlighet med läroplan och andra styrdokument. Tillsammans med dina kollegor hittar ni strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling. Samarbete sker i arbetslag och i andra konstellationer.

I uppdraget ingår att arbeta på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad förskollärare, alternativt legitimerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass.

Det är viktigt att du har goda kunskaper om didaktik och pedagogik samt att du kan skapa en god lärandemiljö. Du behöver också ha god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Videdalsskolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem. Vi har även en grundsärskola, synverksamhet och autismgrupp. På Videdalsskolan arbetar vi med trygghet, respektfulla relationer och undervisningens kvalité i fokus. På så sätt får vi en effektfull organisation för att nå varje elevs bästa skola. På Videdalsskolan är vår mångfald vår styrka. Vi är som ett Malmö i miniformat.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Niklas Axgart
Telefon 0709-387594
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (2 dagar kvar)