Förrådsarbetare / truckförare

Förrådsarbetare / truckförare

Arbetsuppgifter

Som förrådsarbetare på enhet Service arbetar du med godshantering, lagerhållning, inköp och försäljning samt återvinningsstation.

Du har daglig kundkontakt och lämnar en god service till våra kunder.

Truckkörning med motvikts och staplartruck är en naturlig del av din vardag.

Enheten ansvarar även för uthyrning av trafikavstängningsmaterial. Du är med och utvecklar samarbetet med kunderna så att materialet kommer tillbaka till enheten enligt fastställda rutiner.

Utöver ovan uppstår det en massa dagliga frågor som ska lösas och du träffar en mängd härliga människor vilket gör vardagen både varierande och rolig.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning, gärna inom handel eller logistik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi ser att du arbetat minst 5 år och gärna inom något av områdena förrådsarbete, lager, logistik, försäljning eller uthyrning.

Du har ett väl utvecklad kommunikativ förmåga med goda kunskaper i det svenska språket. Du har goda IT- och systemkunskaper (datavana med någon form av lager/logistik program)

För att lyckas i tjänsten behöver du vara serviceinriktad och gilla att träffa och interagera med människor i ditt dagliga arbete. Du är en utpräglad ordningsmänniska med en bra förmåga att skapa en välfungerande struktur i ditt arbete och med en god pedagogisk förmåga skapar du förutsättningar så att omgivningen har klart för sig vad som behöver göras.

Du har B-körkort för manuell växlad bil samt truckkort.

Om arbetsplatsen

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tidsbegränsad anställning tom 2022-12-31
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Vi kallar till intervju löpande och kommer tillsätta tjänsten om rätt kandidat söker så vänta inte med din ansökan.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.
Mer info
Kontaktperson Martin Hansson
Telefon 040-341564
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (4 dagar kvar)