Bussförare sökes till förskolebuss

Bussförare sökes till förskolebuss

Arbetsuppgifter

Som bussförare arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik upplevelse med barnen i fokus. Det är en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även vårt ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra barn som alla har olika önskemål med sin resa bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra kollegor, ansvarstagande, flexibel och brinner för service. Säkerheten är viktig och alltid barnens bästa I fokus.
  • Ansvara för att framföra fordonet på ett ansvarsfullt och säkert vis för att utföra persontransporter.
  • Ansvara för att aktuella säkerhetsföreskrifter följs och efterlevs i samband med persontransporter.
  • Medverka i aktiviteter med barnen i dialog med arbetslag som deltar på utflykterna
  • Ansvara för hämtning, lämning och överlämning av fordon i garage enligt gällande riktlinjer.
  • Samverka och upprätthålla en professionell relation till barn, medarbetare och andra samarbetspartners
  • Arbeta självständigt och fatta beslut inom gällande riktlinjer.
Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad bussförare. Har körkort för buss och YKB bevis, samt därmed grundläggande kunskap om lagar och kollektivavtal samt gällande kör- och vilotidsregler.

Positivt är att du även har en barnskötare utbildning eller annan pedagogisk utbildning men inget krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Vi söker en bussförare som kan framföra en av våra förskolebussar under våran ordinaries föräldraledighet.

Vi har 4 förskole bussar varje chaufförer kör för ett förskole områdena A-D. Syftet med bussen är att den ska bidra till att öka likvärdigheten och den utepedagogiska kvaliteten inom utbildningsområdet. Bussen fungerar som inspiration och drivkraft i det utepedagogiska arbetet vilket företrädesvis är kopplat till t.ex. de projekt som pågår i verksamheten. Bussen fördelas inom området på ett sätt så att den särskilt kompenserar förskolor som har brister i den egna utemiljön, eller där barnen har begränsad tillgång till natur och andra miljöer till följd av socioekonomiska faktorer. Barn i Malmö Stad ska få möjlighet att vistas i annorlunda lärmiljöer. Bokträdgården i Torup fungerar som en utepedagogisk bas för verksamheten. Varje utbildningsområde besöker Bokträdgården en dag i veckan under perioden januari till juni och augusti till december.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 221003

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Wanja Nawrocki
Telefon 0708-907489
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (4 dagar kvar)