Biträdande rektorer till Möllevångsskolan

Biträdande rektorer till Möllevångsskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker Möllevångsskolan dig som brinner för varje elevs bästa skola!

För att kunna satsa på ett mer nära ledarskap utökar vi ledningsgruppen och söker nu två biträdande rektorer till spännande uppdrag. Ett av uppdragen kommer att riktas mot årskurs 7-9 och det andra mot årskurs 4-6. Här blir du en del av en ledningsgrupp bestående av tre biträdande rektorer, en administrativ chef samt rektor. Tillsammans arbetar ni tätt för att möta både de utmaningar och fördelar som kommer med att vara en skola mitt i Malmö.

Här välkomnas du av en positiv stämning och god gemenskap, både bland elever och personal. Vi arbetar i moderna och väl anpassade lokaler som ger oss bra förutsättningar i vårt arbete.

Du är underställd rektor och verkar inom ramen för den delegation du får. Du har lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar.

Ta chansen att bli en del av Möllevångsskolan!

Kvalifikationer

Tjänst mot mellanstadiet:

Vi söker dig med pedagogisk examen och erfarenhet från ledaruppdrag i skolan. Det är också ett krav att du har erfarenhet från arbete i årskurs F-6.

Har du erfarenhet eller kunskap kring fritidshem är det ett plus. Likaså om du har samarbetat med EHT och har kunskap kring NPF.

Som person är du en analytisk problemlösare som får energi av att samarbeta. Det är också viktigt att du är en god lyssnare som har lätt för att förstå andra människors perspektiv.

Tjänst mot högstadiet:

Vi söker dig med pedagogisk examen och erfarenhet från ledaruppdrag i skolan. Har du erfarenhet av schemaläggning samt tidigare samarbetat, med eller har kunskap kring, EHT är det ett plus. Det är också en fördel om du har insikt kring socialt arbete.

Som person är du en analytisk problemlösare som har lätt för att strukturera och planera. Du har lätt för att fatta beslut och är positiv till nya idéer och tillvägagångssätt.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering gör vi urval utan personligt brev. Ditt CV och dina svar på urvalsfrågorna blir en viktigt del i vår bedömning.

Om arbetsplatsen

Möllevångsskolan är en F-9-skola med lite mer än 500 elever. Vår vision och strävan är att våra elever ska bli vinnare i det framtida samhället utifrån sina individuella förutsättningar. För att detta ska bli möjligt krävs att eleverna känner sig trygga och får gedigna kunskaper inom skolans olika ämnesområden. För att följa elevernas kunskapsutveckling genomförs regelbunden uppföljning av resultaten på individ och gruppnivå. Skolans lärmiljö är präglad av goda pedagogiska relationer, språkutvecklande arbetssätt och formativ bedömning.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare.
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Olof Kahlmeter
Telefon 0709-700956
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (2 dagar kvar)