Barnskötare till Gubbabackens förskola

Barnskötare till Gubbabackens förskola

Om arbetsplatsen

Gubbabackens förskola ligger i Gullviksborgs/Hermodsdalsområdet. Förskolan har idag elva avdelningar och är uppdelad i Lilla Gubbabacken med fem avdelningar och med barn som är 1-3 år och Stora Gubbabacken med sex avdelningar med barn som är 3-6 år.

På Gubbabacken har vi ca 30 olika modersmål och därmed arbetar vi aktivt med barnens språkutveckling. Vi har en tydlig struktur och kollegialt lärande. Fokus ligger på barns intresse. Vi har ett gemensamt tema på förskolan detta för att vi lättare ska kunna inspirera varandra. Då det är en stor förskola så har vi tillgång till flera olika miljöer. Arbetsklimatet är positivt och lösningsfokuserat och alla ges möjlighet att vara delaktiga.

Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på malmo.se/förskolekarriär

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Arbetsuppgifter

Som barnskötare arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Tillsammans med resten av arbetslaget utformar du den pedagogiska verksamheten. Du arbetar för att erbjuda en trygg omsorg och stimulera barnens utveckling och lärande. Alla barnskötare i Malmö stad har schemalagd tid (2 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande med kollegor.

Som barnskötare på Gubbabacken är du tillsammans med arbetslaget med och utvecklar förskolans utbildning. Du är med på reflektioner i arbetslag och i tvärgrupper med andra medarbetare på förskolan samt har egen utvecklingstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du bör vara insatt i förskolans styrdokument och ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och en positiv anda. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på Skola eller förskola Polismyndigheten (polisen.se)

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Helen Andersson
Telefon 0723-524460
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (5 dagar kvar)