Assistent sökes!

Assistent sökes!

Välkommen till avdelningen för ordinärt boende! Vårt uppdrag är att bedriva vård och omsorg med god kvalitet dygnets alla timmar för att skapa trygghet hos våra äldre Malmöbor i deras hem. Hos oss arbetar ungefär 2500 medarbetare och vi är organiserade i 10 enheter.

Vår enhet Kungsparken består av omkring 500 omvårdnadspersonal, övervägande undersköterskor, 22 koordinatorer, två assistenter och 12 sektionschefer samt en enhetschef.

Vi söker nu en serviceinriktad assistent som vill vara med och stötta Kungsparkens chefer och medarbetare i deras dagliga arbete. Vi erbjuder en omväxlande roll där Malmös äldre alltid är i fokus. Låter det här som ett intressant uppdrag för dig? Se hit!

Arbetsuppgifter

I rollen som assistent är din huvuduppgift att avlasta enhetschef och sektionschefer med olika administrativa sysslor och att ha kontakt med olika samarbetspartners.

Du kommer arbeta i nära samverkan med våra koordinatorer och andra assistenter inom hemtjänsten.

Du ansvarar för stöd och service i Hrutan såsom att lägga upp nya anställningar, koppla scheman och ordna rättelser. Du hanterar beställningar och mottagande av material, posthantering och konterar fakturor i ekonomisystemet samt sköter diarieföring.

En annan del av ditt arbete är att förbereda inför möten och konferenser genom att boka lokaler och beställa fika samt att skriva minnesanteckningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens med administrativ inriktning eller liknande. Du har erfarenhet av administrativt arbete och kan enkelt sätta dig in i olika administrativa system. För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i HR-systemet Hrutan och ekonomisystemet Ekot samt har erfarenhet av tidigare arbete inom vård och omsorg.

Vi söker dig som är positiv, flexibel och serviceinriktad. Du tycker om att arbeta självständigt, såväl som att vara en självklar lagspelare i teamet. Tjänsten passar dig som har god samarbetsförmåga samt god kommunikationsförmåga.

I och med att tjänsten innebär mycket dokumentation och kommunikation krävs det goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Du behöver även ha mycket god datorvana.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer kommer att ske i slutet av juli. Det kan därför dröja innan du får återkoppling angående din ansökan.

I denna rekrytering har vi valt att utesluta det personliga brevet i ansökningsförfarandet för att än mer säkerställa en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Vi ber dig därför att endast bifoga CV i din ansökan.

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Birgitta Wallin
Telefon 070-8769568
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (11 dagar kvar)