Administrativa assistenter till miljöförvaltningen

Administrativa assistenter till miljöförvaltningen

Arbetsuppgifter

Miljöförvaltningen söker nu 1-2 vikarierande administrativa assistenter med stort engagemang som, precis som vi, har visionen om en hållbar stad.

Som administrativ assistent kommer du att arbeta i miljöförvaltningens verksamhetssystem EDP Vision.

I arbetet ingår bland annat registrering av allmänna handlingar. Du har ansvar för hela processen från inkommen handling/ärende till arkivering. Du har hand om utlämnande av allmänna handlingar. Du har hand om expediering. Du kan även komma att diarieföra avtal. Du arbetar i Officepaketet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning som av arbetsgivaren bedöms som relevant.

Du ska kunna uttrycka dig mycket väl i tal och skrift, framförallt på svenska men även på engelska.

Erfarenhet av liknande arbete med motsvarande arbetsuppgifter krävs. Du ska ha erfarenhet från att arbeta både i team och självständigt. Du är noggrann, serviceinriktad och har en väl utvecklad samarbetsförmåga.

För att nå framgång i tjänsten söker vi dig som är strukturerad och målmedveten. Du prioriterar din tid effektivt och håller deadlines. Du är kommunikativ och tydlig i dialogen med kollegor och chefer. Som person motiveras du av att söka nya lösningar och ta initiativ.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning i en politiskt styrd organisation, särskilt en kommun.

Om arbetsplatsen

Miljöförvaltningen leder och samordnar Malmö stads klimat- och miljöarbete. Genom tillsyn och kontroll enligt miljöbalken och livsmedelslagen arbetar vi för en säker miljö som inte är skadlig för människors hälsa. Vi tillvaratar miljöintressena i samhällsplaneringen, ansvarar för kommunens energi- och klimatrådgivning samt arbete med Fairtrade City. Med tillsyn, rådgivning och strategiskt miljöarbete arbetar vi för att Malmö ska bli en hållbar stad.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1-2
Tillträde: Omgående, enl ök

Sök arbetet redan idag, vi genomför löpande urval och intervjuer!

Annonsen gäller 1-2 visstidsanställningar på 11 månader.

Förutsättningarna kan komma att förändras under rekryteringens gång.

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att göra ett bra jobb och trivas hos på miljöförvaltningen behöver du stå bakom vår värdegrund i Malmö stad: att möta varje människa med förståelse och respekt, ha stort engagemang och mod att påverka och att använda din kreativitet för att skapa förbättringar.

Läs mer om vårt klimat- och miljöarbete: https://malmo.se/miljo

Läs mer om miljöförvaltningen: https://malmo.se/miljoforvaltningen

Några av medarbetarna i Malmö stad: https://malmo.se/Jobb.html#VijobbariMalmostad
Mer info
Kontaktperson Matilde Törnqvist
Telefon 0708-78 44 14
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)