Administrativ assistent

Administrativ assistent

Arbetsuppgifter

Kommuntekniks fastighetsenhet söker nu en assistent för ett vikariat på 12 månader. Du kommer ingå i en grupp av fastighetsadministratörer som ett stöd till resten av enheten. Dina arbetsuppgifter kommer vara att:
  • Svara i telefon och ställa om arbetsorder samt administrera arbetsorder och ge återkoppling till chefen.
  • Kontera och registrera fakturor.
  • Beställa viss förbrukningsutrustning.
  • Bevaka vissa inkorgar och lägga beställningar.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning handel och administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du behöver också ha minst två års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete där du hanterat arbetsorder, kontering och beställningar. För att lyckas i rollen ser vi att du har goda systemkunskaper samt arbetslivserfarenhet från olika system med stor vana att hantera flera system samtidigt. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är också krav för tjänsten. Rollen kräver att du har erfarenhet från en liknande roll med många kontaktytor som kräver god kommunikativ förmåga och att du har strukturerat upp ditt arbete.

Som person har du en god förmåga att bygga relationer och samarbeta med andra. Du tycker, liksom vi, att det är viktigt att det är en god stämning i arbetsgruppen och tar dig tid för att lyssna på andra och stötta upp där det behövs. Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter samt att ta till dig feedback och lära dig av den.

Om arbetsplatsen

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Vi är idag 635 anställda på Kommunteknik och omsätter cirka 770 miljoner.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat 12 månader.
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast möjligt, enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Dan Persson
Telefon 040-341501
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (9 dagar kvar)