HR-chef till Malmö Opera

HR-chef till Malmö Opera

Är du en målinriktad person som gärna driver organisatoriskt och strategiskt utvecklingsarbete med fokus på HR-området?
Vill du arbeta i en kreativ arbetsmiljö?


Vi söker nu en HR-chef. Välkommen med din ansökan!

Som HR-chef på Malmö Opera kommer du att arbeta med att identifiera, utveckla, driva och förankra våra HR-processer samt är delaktig i att förvalta verksamhetens visions- och strategiplans inriktningsmål. Du arbetar nära VD som du också rapporterar till och ingår i operans ledningsgrupp.

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för strategiska HR-frågor bland annat inom områdena: arbetsgivarfrågor, arbetsrättsliga förhandlingar, den interna lönepolitiken och dess process, arbetsmiljö och hälsa, kompetens och personalförsörjning.

I rollen innebär det också att vara ett stöd för cheferna i deras ledarskap som i sin tur skapar förutsättningar för att operans medarbetare tillsammans når operans övergripande mål. Som HR-chef ansvarar du för HR-avdelningen och dess medarbetare.

Kvalifikationer
Du har för tjänsten en relevant högskoleutbildning inom HR, som PA-programmet eller annan motsvarande utbildning samt en flerårig erfarenhet av HR-chefsrollen. Du har god förmåga och erfarenhet av att uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som har god erfarenhet av brett och professionellt HR-arbete såväl på strategisk som på operativ nivå.

Som person är du tydlig, flexibel, lyhörd och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Vidare är du prestigelös, arbetar med respekt och integritet samt trivs med att vara ett stöd och bollplank till chefer och medarbetare. Dina egenskaper visar också på handlingskraft, uthållighet, mod och omtänksamhet. Som chef är du bra på att se dina medarbetares kompetenser och har ett motiverande ledarskap som bidrar till ett engagerat och effektivt teamarbete.

Anställningsförhållanden
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde 1 mars 2021 eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 25 oktober 2020!

Fyll i ansökningsformuläret och bifoga CV, personligt brev samt besvara kompletterande frågor - se länk nedan.
Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmoopera.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmö Opera är musikdramatikens hjärta och röst i Skåne. Huset invigdes 1944 och är centralt placerat i Öresundsregionen, bara 20 minuter från Köpenhamn. Scenen är en av de största i Europa och den amfiteaterformade salongen rymmer 1500 besökare. Vi spelar klassisk, modern och nyskriven musikdramatik. Malmö Opera har drygt 275 tillsvidareanställda och 500–700 pjäsengagerade per spelår. Under ett spelår producerar vi drygt 300 föreställningar för stora scenen samt för barn-, ungdoms- och turnéverksamheterna.

Vi erbjuder dig anställning i en inspirerande miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för att vår publik ska få ta del av musikteater i hela dess bredd. Vi tror att mångfald av kompetenser skapar de bästa förutsättningarna för Malmö Operas arbetsklimat, kreativitet och kvalitet.