Kassa/Servicemedarbetare Malmö Svågertorp

Kassa/Servicemedarbetare Malmö Svågertorp

Vi söker nu en driven och serviceinriktad Kassa/Servicemedarbetare till MediaMarkt i Malmö

Arbetsbeskrivning

I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och/eller servicedisk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan samt hantera serviceärenden kommer du stundvis att agera som säljare för våra produkter och tjänster. Det dagliga arbetet i kassan innebär att du välkomnar våra besökare, registrerar försäljning av hemelektronikvaror i våra kassaterminaler, bearbetar beställningar gjorda online och hanterar försäljning av tillbehör samt tjänster. I vår servicedisk arbetar du med att hantera reklamationer, serviceärenden och varubyten samt är behjälplig vid felsökning av skadade/trasiga produkter. Du registrerar samt följer upp serviceärenden i vårt datasystem, gör reservdelsbeställningar och för daglig kontakt med leverantörer samt servicepartners gällande våra reklamationer/serviceärenden. Tjänsten avser deltid och är en tillsvidaretjänst (vi tillämpar 6 månaders provanställning). Tillträde till tjänsten är planerat omgående.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är utpräglat vänlig, serviceinriktad, noggrann och snabb. Vi tror att du är van vid att arbeta i ett högt tempo, under stressiga förhållanden samt är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt/avslappnat sätt att bemöta människor på, är pålitlig och förtroendeingivande samt har lätt för att ta egna initiativ. Som person har du ett stort intresse för hemelektronikprodukter och att skapa goda kundrelationer. Du inser hur viktigt det är att varje besökare blir korrekt bemött och arbetar aktivt med att uppmärksamma besökare i varuhuset. Har du tidigare erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter är detta starkt meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Kassa/Servicemedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta lundqvistm@mediamarkt.se

Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-06-01

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?