Butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare

Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunden den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butikssäljare till vår tv/hifi och datoravdelning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som butiksmedarbetare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på vår tv/hifi samt datoravdelning, men vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig på övriga avdelningar också.

Det ska vara en upplevelse att handla på Mediamarkt. En produkt i en hylla är sällan något speciellt, men med rätt person som visar denna produkt kan allt ändras och en upplevelse skapas. Din uppgift är att löpande skapa dessa kundupplevelser samt att omvandla varje besökare till en betalande kund. Det ska kännas tryggt att handla på Mediamarkt, därför ska du alltid presentera ett så komplett alternativ som möjligt för kunden, där utöver huvudprodukt även tillbehör samt tjänster lämpliga för vald produkt finns med. Att hålla ordning och reda i varuhuset är en stor del av jobbet, därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass. Tjänsten innebär också en del enklare lagerarbete.

Tjänsten är på deltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning) Tillträde till tjänsten är omgående.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel eller tidigare erfarenhet inom elektronikbranschen är detta meriterande.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?

Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan

Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Marcus Lundqvist avdelningschef tv/hifi, lundqvistm@mediamarkt.se

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-05-20. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?