Kommunikatör med kundfokus till Malmö Cityfastigheter AB

Kommunikatör med kundfokus till Malmö Cityfastigheter AB

Kort om tjänsten

Malmö Cityfastigheter AB vill stärka sitt varumärke, förbättra sin kommunikation och öka sitt interagerande med deras kunder och söker nu en kommunikatör.

Om verksamheten

Vi är inte som alla andra. För det är nog inte du heller.

Malmö Cityfastigheters affärsidé är att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter i centrala Malmö och anpassa dem efter hyresgästernas behov. Malmö Cityfastigheter ägs direkt eller indirekt av cirka 10 privatpersoner, alla med anknytning till Malmö.

De flesta av fastigheterna ligger inom fem minuters promenadavstånd från någon av de två Citytunnelstationerna i city. Fastigheterna kan innehålla såväl lokaler som bostäder. Vår affärsmodell innebär bland annat att återställa fastigheterna till ursprungligt skick, men uppgraderat med modern teknik.

Nya energieffektiva installationssystem, modern teknik, hög säkerhet via nya inpasseringssystem. En hög servicenivå ingår också i Malmö Cityfastigheters affärsidé. Det uppskattas av våra hyresgäster, vilket visas genom låga vakanser och att många hyresgäster väljer att flytta inom vårt bestånd.

Vårt tonläge är: Personligt, Högt i tak, Kul och Snabb.

Mer om tjänsten

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är bland annat:
  • Projektleda och underhålla hemsida och sociala medier
  • Producera nytt material såväl text, bild, rörlig bild och layout i all vår kommunikation
  • Fotografering av alla lediga lokaler inför annonsering
  • Genomföra hyresgästkommunikation (trapphusskärmar, anslag, digitalt) i våra fastigheter
  • Omvärldsbevakning kring vårt varumärke och allmänna trender i branschen
  • Planera och genomföra kundevent och övriga samhällsengagemang
Din profil

Vi tänker att du har en relevant universitet-/högskoleutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom journalistik eller media-och kommunikationsvetenskap.
Du har några års erfarenhet med kommunikationsfrågor och digitala kanaler med kundfokus.
Självklart har du mycket god datavana och kan hantera Officepaketet och specialprogram för arbetsuppgifterna t ex Adobe InDesign och Photoshop.
Du är van att skriva texter för såväl nyhetsbrev, pressutskick, hemsidor och sociala medier.

För att trivas i rollen har du ett öga för det visuella, hur text och bild samverkar och hur uttryck speglar vårt varumärke. Du är en driven och strukturerad person som är noga med detaljerna. Du gillar utveckling och är nyfiken på nya saker och arbetssätt. Du arbetar prestigelöst i en liten grupp med familjär stämning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor om tjänsten, ta kontakt med Christoffer Persson, 0720 62 39 19, VD för Malmö Cityfastigheter AB. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)