Kvalitet & miljö assistent i utvecklande miljö på Magnihill AB

Kvalitet & miljö assistent i utvecklande miljö på Magnihill AB

Magnihill som ligger i fina Mörarp producerar och packar djupfrysta grönsaker samt bär, ekologiskt eller konventionellt enligt deras kunders önskemål. Företaget behöver nu en assistent till kvalitetavdelningen som trivs i en framåtsträvande organisation. Sök redan idag, vi vill nämligen att du startar snarast möjligt. Det kommer vara ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos Poolia. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer erbjudas en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö på ett utvecklingsinriktat familjeföretag. Du kommer driva de dagliga frågorna inom kvalitets- och miljöområdet på ett livsmedelsföretag så som provtagningar, dokumenthantering och dokumentation av reklamationer. Du kommer även ha kommunikationen med övriga organisationen vad gäller kvalitetsfrågor. Dina arbetsuppgifter kommer också vara att bevaka deadlines för rapportering. Du kommer rapportera till kvalitetsansvarig.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och har gärna några års erfarenhet av arbete med kvalitet, gärna inom livsmedel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i BRC-system. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift. Du är noggrann och strukturerad. Du är driven och självgående i arbetet inom kvalitet och miljö, och du brinner självklart för dessa frågor. För att trivas i denna roll är det viktigt att du trivs med koordinerande arbete. Som person är du socialt kompetent, lyhörd och flexibel.

Om Magnihill:

Magnihill drivs och ägs av familjen Pehrsson-Almgren. Wiveca P. Almgren, vd för bolaget, driver idag sin pappas dröm vidare i form av en modern produktionsanläggning för förädlade råvaror från växtriket. Magnihill levererar sina produkter både i Sverige och utomlands. Sedan år 2000 har de en avdelning i Danmark som sköter all export ut i Europa. Volymen består idag av ca 14 000 ton frysta produkter varav 49 % är ekologiska. Detta fördelar sig på kundsegmenten industri, storhushåll och butik. Lagerkapaciteten uppgår till 2 000 pallar i bulklager, 3500 pallar i ett modernt pallställslager samt ett plocklager och utlastningshall. Antal kvadrat meter produktions-, pack- och fryslokaler uppgår till ca 3 500 m3. Företaget har en egen maskinpark för sådd och skörd av ärter och rotfrukter. Idag omsätter Magnihill ca 200 miljoner sek per år och har ca 40 medarbetare.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.