VVS-ingenjör alt Projektledare till AirSon Engineering AB i Malmö

VVS-ingenjör alt Projektledare till AirSon Engineering AB i Malmö

Vill du arbeta med de svåraste och mest komplexa uppdragen i Sverige samt med internationella projekt? Är du en driven, nyfiken och duktig VVS-ingenjör som vill utvecklas? AirSon Engineering etablerar sig i Malmö och vi söker såväl senior projektledare/konstruktör som duktig nyexad MSc student med inriktning installationsteknik.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är civilingenjör inriktning Installationsteknik (VVS) eller Energiteknik, alternativt motsvarande högskoleingenjör och som fick bra betyg. Vi ser gärna att du har erfarenhet som projektledare/konstruktör. Som komplement till den profilen välkomnar vi även dig som är nyexaminerad och driven. Goda kunskaper/intresse inom 3D CAD och MagiCAD är mycket önskvärt.

AirSon är ett växande bolag med god lönsamhet och fin utvecklingspotential. De personliga egenskaperna är väldigt viktiga för oss. Vi söker dig som gärna vill vara med på vår resa och som lockas av att arbeta med tekniskt avancerade och utmanade projekt.

Tydliga egenskaper hos dig är att du är intresserad och nyfiken, tycker om att ta ansvar samt att du är driven och självgående. Vidare är du strukturerad och har förutsättningarna att kunna driva projekt med administrativt, tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du är väldigt tekniskt intresserad. Då vi driver nationella som internationella projekt kräver vi god engelska.

Och jobbet då?
AirSon Engineering arbetar i huvudsak med de svårare uppdragen, i energiintensiva och vad vi kallar installationstäta projekt med design av såväl stora som små forskningsanläggningar och avancerade industriella projekt. Bolaget arbetar dels som rådgivande konsulter, dels med nyckelfärdiga entreprenader, vilket i det senare fallet innebär projektledning med inköp och kontakter med både kund och leverantörer vid sidan av det huvudsakliga ingenjörsarbetet. Detta är tämligen unikt och ställer höga krav på företagets projektledare.

Som erfaren projektledare kan du snabbt bli erbjuden komplexa och spännande projekt som kommer att utmana dig. Som nyexaminerad kommer du efterhand att fasas in mer mot rådgivning, konstruktion och projektledning. Som junior VVS-konstruktör eller energirådgivare inleder du med att i de större installationstäta projekten biträda företagets seniora projektledare med rit- och konstruktionsarbete, samt själv driva de mindre projekten.

Tjänsterna kan innehålla en hel del resor inom landet, varför körkort är en nödvändighet. I takt med erfarenhet bör du också vara beredd på en del resor utomlands.

Hur ansöker jag?
AirSon Engineering har tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.
Mer info
Kontaktperson Markus Holmgren
Telefon 0735-195481
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.macavoy.se
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget
AirSon är en del av energikoncernen E.ON och arbetar med avancerad och nischad projektering av processnära fastighetsinstallationer samt energirådgivning åt främst industriella och energiintensiva kunder. Våra projekt återfinns inom främst läkemedel, livsmedel, mikroelektronik och forskningsanläggningar. Kunderna är oftast multinationella bolag och uppdragen utförs därför både nationellt och internationellt.

Företaget har utgjort en plantskola för ett flertal kommersiellt framgångsrika forskningsprojekt. Med mer än 40 års erfarenheter inom aerodynamik och energiteknik samt två egna lufttekniska laboratorier, erbjuder vi svensk industri framtidens lösningar inom kontrollerade inomhusmiljöer, avancerad renrumsteknik, integrerad VVS-teknisk design och implementering av stora högprofilerade energisparprojekt. Läs mer på www.airson.se

Om Malmö kontoret
AirSon har vuxit kraftigt senaste åren och ambitionen är att fortsätta växa. Vi har sedan 2020 ett modernt och fint kontor i Malmö, bredvid Malmö högskola. Huvudkontoret ligger i Ängelholm, en timme norr om Malmö. Det är ingen större skillnad att utgå från kontoret i Ängelholm eller Malmö eftersom uppdragen/projekten sällan är lokala utan nationella/internationella.

E.ON bygger ett nytt huvudkontor i Malmö som kommer stå klart om ca 2-3 år, när detta kontor står klart så kommer AirSon's Malmö kontor även att flytta in i dessa lokaler. Vi kan lova dig en häftig resa och duktiga kollegor