Projektledare installationsteknik alt. VVS-konstruktör

Projektledare installationsteknik alt. VVS-konstruktör

Vill du designa och/eller leda projekt för morgondagens mest energieffektiva och hållbara fabriker och anläggningar? AirSon Engineering arbetar med avancerade, energiintensiva och installationstäta anläggningar med höga krav och snäva toleranser. Vi erbjuder tekniskt komplexa och utmanande uppdrag där du följer kundernas verksamhet i Sverige och eventuellt utomlands.

Vi söker såväl duktiga projektledare som VVS-konstruktörer med placering på kontoren i Malmö eller Ängelholm.

Organisation och expansion

Bolaget består idag av VD, Dan Kristensson plus tjugotre drivna och duktiga ingenjörer, två ekonomer och en säljare (KAM). Därtill kompletterade av ett stort nätverk av sidokonsulter och underleverantörer. Organisationen är uppdelad i tre huvudområden: Kontrollerade innemiljöer, Installationsteknik och Energieffektivisering. Den gemensamma nämnaren för samtliga är avancerad installationsteknik.

AirSon har vuxit kraftigt senaste åren och med E.ON vid rodret har vi nu en ambitiös plan att växa tiofalt de kommande fem åren! Vi kommer inom kort att bygga ut och dubblera antalet kontorsplatser på huvudkontoret i Ängelholm. Redan idag sitter vi i riktigt fräscha lokaler med egen golfbana och toppmoderna virtuella mötesrum. Vi planerar även att bygga ett mycket framtidsorienterat energilaboratorium inom fastigheten. Sedan 2020 har vi även etablerat oss med kontor i Malmö och det kommer nu även att öppnas ett kontor i Stockholm.

Mer om jobbet

AirSon Engineering arbetar som nämnts ovan i huvudsak med de svårare uppdragen, i energiintensiva och vad vi kallar installationstäta projekt med stora som små forskningsanläggningar samt industriella projekt och anläggningar. Vi arbetar dels som rådgivande konsulter, dels med nyckelfärdiga entreprenader, vilket i det senare fallet innebär projektledning med inköp och kontakter med både kund och leverantörer vid sidan av det huvudsakliga ingenjörsarbetet. Projekten varierar från några timmars rådgivning till projektering och utförande av nya produktions-anläggningar i miljardklassen.

AirSon arbetar med samtliga fastighets- och processnära installationer, som t ex kyla, värme, tryckluft, gas, ånga, sanitet, ventilation, styr- och energimonitorering. Vid nyckelfärdiga projekt har AirSon naturliga samarbetspartners inom E.ON med infrastruktur kring elkraftsförsörjning och med E.ON bolaget Coromatic för IT lösningar och reservkraft.

Som projektledare leder och koordinerar du såväl interna resurser från AirSon som externa samarbetspartners och ett stort nätverk av leverantörer. Är du en erfaren projektledare kan du snabbt bli erbjuden komplexa och spännande projekt som kommer att utmana dig. Som duktig VVS-konstruktör får du stor påverkan i hur designen verkligen kommer att bli.

Lockas du av att minska klimatpåverkan och CO2 utsläpp på riktigt? Då är det hos AirSon du gör störst skillnad!

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör inriktning installationsteknik (VVS) eller Energiteknik. Vi ser att du har minst 3-4 års erfarenhet som projektledare/uppdragsansvarig eller VVS-konstruktör. Goda kunskaper och intresse inom 3D CAD och MagiCAD är mycket önskvärt.

AirSon är ett växande bolag med god lönsamhet och fin utvecklingspotential. De personliga egenskaperna är väldigt viktiga för oss. Vi söker dig som gärna vill vara med på vår resa och som lockas av att arbeta med tekniskt avancerade och utmanade projekt.

Tydliga egenskaper hos dig är att du är intresserad och nyfiken, tycker om att ta ansvar samt att du är driven och självgående. Vidare är du strukturerad och har förutsättningarna att kunna driva projekt med administrativt, tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du är väldigt tekniskt intresserad. Då vi driver såväl nationella som internationella projekt kräver vi god svenska och engelska.

Hur ansöker jag?

AirSon Engineering har tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Markus Holmgren
Telefon 0735-195481
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.macavoy.se
Sista ansökningsdag 21 juni 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AirSon är en del av energikoncernen E.ON och arbetar med avancerad och nischad projektering av processnära VVS-tekniska installationer samt energirådgivning åt främst industriella och energiintensiva kunder. Våra projekt återfinns inom främst läkemedel, livsmedel, high-tec och forskningsanläggningar. Kunderna är oftast multinationella bolag och uppdragen utförs därför både nationellt och internationellt.

Företaget har utgjort en plantskola för ett flertal kommersiellt framgångsrika forskningsprojekt. Med mer än 40 års erfarenheter inom aerodynamik, VVS- och energiteknik erbjuder vi svensk industri framtidens lösningar inom kontrollerade inomhusmiljöer, avancerad renrumsteknik, integrerad VVS-teknisk design och implementering av stora högprofilerade energisparprojekt. Läs mer på www.airson.se

Vem är Macavoy?

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med en bakgrund från teknik/ingenjörsområdet. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer: http://linkedin.com/company/macavoy-ab/