Vi söker nu till vår anläggning i Malmö en Servicemarknadschef

Vi söker nu till vår anläggning i Malmö en Servicemarknadschef

Om kunden
Efter flera framgångsrika år har vårt lilla team vuxit och med nya satsningar öppnas också dörrar för nya personer och nya tjänster i vårt MMC Malmö Team.

MMC Malmö AB är det familjeägda företaget som sedan starten 1987 har fokuserat på att erbjuda våra kunder en lika förtroendeingivande som trygg och helhjärtad upplevelse. Vi är återförsäljare till Hyundai, Mitsubishi och Maxus och omsätter 240 milj. Här är varje persons prestation avgörande - men det är först när vårt teamwork fungerar som vi tillsammans har möjlighet att prestera som bäst.

Vi söker dig som är mycket serviceminded, lösningsorienterad, driven & har ett starkt eget intresse att skapa flera nöjda kunder!

Målet är att skapa en ännu bättre kultur, finslipa våra processer och optimera flöden i hela servicekedjan. I din roll ska du utveckla, stötta och coacha hela serviceteamet till att nå högt uppsatta mål och du är personalansvarig för ca 20 personer.

Arbetsbeskrivning
Du leder verkstadsarbetet och ser till att all servicepersonal i verkstaden har optimala förutsättningar att utföra ett extraordinärt jobb. Du har öga för kundens behov och engagemanget att överträffa kundens alla förväntningar. Du säkerställer att vi följer och vidareutvecklar MMCs processer för att erbjuda bästa möjliga kvalitet, kundnöjdhet och verkstadseffektivitet. I din roll bidrar du till ökad försäljning inom service, reparationer och tillbehör med tillhörande tjänster och du är personalansvarig över ett team på ca 20 personer.

Hos oss är självklart kvalité ett nyckelord och till din hjälp har du bland annat MMCs serviceprocesser och system.

Du arbetar för att hålla teamkänslan på topp, hjälper hela teamet att utvecklas och du håller både tempo och humör på topp även i krävande situationer. Genom dig och ditt team tar vi snabba kliv mot en ännu bättre kundupplevelse - med målet att alltid ha en kundnöjdhet som är bäst i Sverige.

Personliga kvalifikationer
  • Minst 5 års erfarenhet av liknande tjänst eller branscherfanhet
  • Serviceinriktad & lösningsorienterad
  • Team leader och team player
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i ett företag med mycket positiv framåtanda och utveckling, detta i kombination med ett oerhört starkt och eftertraktat varumärken som har tydliga målsättningar och en mycket spännande framtid.

Här får du chans att arbeta med personer som brinner för sitt arbete och som alltid gör det lilla extra för kunderna.

Lön och anställningsvillkor
Fast lön och tillsvidare

Ansökan
Ansökan behandlas löpande

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 0739-600338
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.