Vi söker en driven bilsäljare till MMC Malmö AB

Vi söker en driven bilsäljare till MMC Malmö AB

Arbetsbeskrivning
MMC Malmö söker efter deras nästa stjärnsäljare. Det händer mycket på marknaden just nu där framförallt elbilar är på kraftig uppgång, därför behöver man stärka upp med ytterligare en säljare.

Vi är återförsäljare till Hyundai, Mitsubishi och Maxus. Vi omsätter 240 milj. och är ca 30 anställda. Bolaget bilades 1987. I rollen ingår både uppsökande försäljning samt genom att ta emot besökare i bilhallen. Du kommer själv ansvara för hela processen från prospektering, offerering och avslut.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Du behöver inte nödvändigtvis ha jobbat med försäljning av person- eller transportbilar, men ett intresse för bilar är såklart ett krav. Som person är du framåt, serviceinriktad samt en lagspelare. Du brinner för att skapa nya affärer, mervärde och göra dina kunder nöjda. Vårt ledord på MMC Malmö är att vi ska göra både medarbetare och kunder nöjda.

B-körkort är ett krav.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten inleds som en provanställning med goda förutsättningar att sedan konverteras till en tillsvidareanställning. Vi på MMC har en innovativ lönemodell som involverar både en fast lön samt en prestationsbaserad bonus. Kort sagt, ju mer du säljer desto mer tjänar du, men du blir aldrig utan inkomst.

Ansökan
Vi tar in och behandlar ansökningar löpande
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.