Senior HR-specialist till MKB Fastighets AB

Senior HR-specialist till MKB Fastighets AB

Tjänstebeskrivning

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision "Hem för var och en" och delar du vår övertygelse lovar vi dig ett roligt jobb med möjlighet att göra skillnad och att utvecklas.

MKB söker en senior HR-specialist till deras centralt placerade kontor vid Triangeln i Malmö. Det är en ny tjänst med inriktning mot kompetens- och karriärutveckling för alla medarbetare. Du får en bred roll där du både får utveckla andra och själv utvecklas. Du kommer att arbeta med bland annat employer branding, chefsutbildningar och karriärutveckling. Du rapporterar till HR-chef som sitter i ledningsgruppen. Du får också möjlighet att ta ett stort ansvar och arbeta nära HR-chefen i det dagliga arbetet.
Du får ett omväxlande arbete med möjlighet att påverka och utveckla processer och människor i ett bolag som har en viktig roll i att vara med och utveckla Malmö till ännu en bättre stad att bo och verka i.

MKB kan erbjuda en spännande och utvecklande miljö tillsammans med kollegor som brinner för att göra skillnad och bidra till att skapa trygga och attraktiva hem för människor i Malmö.

Som senior HR-specialist blir dina ansvarsområden:
  • Att utveckla och driva företagets strategiska HR-processer med karriär- och kompetensutvecklingsplaner för alla medarbetare.
  • Att samordna och driva arbetet med att utveckla vårt arbetsgivarevarumärke internt och externt i nära samarbete med vår kommunikationsavdelning.
  • Att utveckla och stötta våra chefer i arbetet med att uppfylla våra strategier mot visionen "Hem för var och en" och leva våra kärnvärden Modiga, Enkla, Tillsammans.
Krav på person

För det här jobbet behöver du ha minst fem års erfarenhet som HR-specialist, gärna med erfarenhet från arbete med kompetensutveckling och att driva processer framåt samt relevant universitet/högskoleutbildning. Du har erfarenhet av att arbeta i en stöttande funktion till chefer, är flexibel och trivs med ett högt tempo.

Du är drivande, strukturerad och analytisk. Du har affärsmässigt tänk och är mån om att leverera både goda resultat och hög kundnöjdhet.

Du är också en tydlig kommunikatör i både tal och skrift. Tjänsten innebär många olika kontaktytor som ställer krav på god samarbetsförmåga, prestigelöshet och förmåga att bygga och underhålla relationer.
Du har naturligtvis stort intresse för både människor och vår affär. Du gillar att arbeta med utvecklingsfrågor. Vi arbetar aktivt med mångfaldsfrågor och tar ett stort ansvar för social hållbarhet och du delar våra värderingar.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Vårt kontor på Triangeln i centrala Malmö.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM MKB FASTIGHETS AB

Vi arbetar utifrån sex strategier; Social hållbarhet, Miljömässig hållbarhet, Attraktiv hyresvärd, Nyproduktion med rimliga hyror, Flexibilitet i arbetstid och arbetsställe samt Karriärutveckling och mångfald bland medarbetarna. Varje strategi har dels kortsiktiga mål för varje år, dels långsiktiga mål för 2030.

Vi lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och har tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, som ligger till grund för vårt arbete i vardagen.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.

Vi är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 25 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av mer än 40 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är vi det största fastighetsbolaget i Malmö.