Lokalförvaltare

Lokalförvaltare

Vi söker nu två förvaltare med ansvar för våra lokaler. Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang på ett framtidsinriktat bolag.

Roll

Som lokalförvaltare ansvarar du för hela lokalaffären, för MKB:s lokaler och lokalkunder. Du jobbar tillsammans med dina kollegor, förvaltare, husvärdar och andra stödfunktioner inom bolaget för att genomföra målen. Du ansvarar för att lokalerna har rätt kunder, du beslutar om åtgärder för att lokalen skall ha rätt förutsättningar och attraktivitet för att motsvara marknadens krav och den långsiktiga betalningsviljan i förhållande till lokalens läge.

Du ansvarar för kundkontakter, uthyrning, avtalstecknande, omförhandlingar och uppsägningar. Budgetering, uppföljning och fakturahantering ingår i ditt arbete.

Viktigt är också att arbeta för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor såväl inom gruppen som med övriga kollegor inom bolaget.

Vem är du?

Du är affärsmässig, arbetar detaljinriktat samtidigt som du kan lyfta blicken och har förståelse för helheten i ditt arbete. Du är strukturerad och har vana av att arbeta mot deadlines och levererar alltid med gott resultat och i tid. Du är drivande, målfokuserad samt nytänkande.

Du vill vara med och "göra Malmö lite bättre", ta ansvar och ge service.

Du som älskar Malmö och tycker om att arbeta med människor kommer att trivas i rollen!

Vad har du gjort tidigare?

Vi tror att du har arbetat minst fem år inom fastighetsbranschen och gärna inom kommersiell förvaltning. Du har erfarenhet av att arbeta med omförhandlingar, uthyrning och ha kontakt med kommersiella hyresgäster. Du har goda hyresjuridiska kunskaper. Du har också erfarenhet av att arbeta med budget, prognoser och att göra ekonomiska kalkyler. Har du dessutom teknisk kompetens (bygg, el, vs, vent eller energi) är det meriterande precis som erfarenhet av LOU (Lagen om offentlig upphandling).

Kort om oss

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 33 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.

Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta coh samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. Dessutom har vi jättegott kaffe!

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som lokalförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070-989 50 13.

Fasticon är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. För mer information om Fasticon, www.fasticon.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision "Hem för var och en" och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!