På önskelistan: En lysande Key Account Manager till MK Illumination i Malmö

På önskelistan: En lysande Key Account Manager till MK Illumination i Malmö

Kanske har du sett våra verk på Emporia och Mobilia eller på stan i Malmö och Lund? Vill du vara med och sprida glädje i södra Sverige? Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett tillväxtföretag där förmågan att samarbeta prestigelöst är nyckeln till framgång.

MK Illumination Sweden är marknadsledande på att designa belysningskoncept till köpcentrum och stadskärnor. Marknaden är mycket expansiv och vår verksamhet växer för varje år. Nu söker vi en Key Account Manager till vårt huvudkontor i Malmö. Är du den vi söker?

Arbetsbeskrivning
Som Key Account Manager hos oss på MK Illumination Sweden blir du en viktig spelare i vår försäljningsavdelning som idag omfattar fem personer, dels i Göteborg/Jönköping, dels i Stockholm.

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att etablera goda och långsiktiga relationer med våra kunder i södra Sverige. Vi ser framför oss hur du blir en starkt bidragande part i vår försäljningsavdelning, där du självständigt ansvarar för säljcykeln från ax till limpa inom din region.

Du rapporterar till VD och arbetar i nära samarbete med övriga kollegor, dvs säljare, projektledare, konceptdesigners, grafisk designer och backoffice. I samråd med VD och teamet skapar du en god försäljningsstruktur och besökscykler vars frekvens passar såväl dig som dina kunder.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat i en motsvarande roll under ett antal år. Troligen har du arbetat med koncept- eller tjänsteförsäljning i någon form. Du är trygg i din roll, motiveras av variation, är bra på att göra både större och mindre affärer samt har inställningen att inget uppdrag är för stort - eller för litet. Du är prestigelös, lösningsorienterad samt tycker att det är en självklarhet att leverera tillsammans med teamet. Vidare är din nyfikenhet och ditt driv avgörande för att du lyckas.

Vi tror att du:
  • Drivs och motiveras av utmaningar, mål och personlig utveckling.
  • Har en gedigen erfarenhet av B2B-försäljning och känner dig trygg i din roll.
  • Trivs med att arbeta fritt och ansvara för din egen planering samt dina resultat.
  • Är praktiskt lagd och har koll på generella tekniska förutsättningar.
  • Bor i Malmö med omnejd.
  • Har körkort för personbil (ett krav).
  • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt kan tala engelska.
  • Gillar julen.
Slutligen söker vi dig som trivs med att arbeta nära kunder och du har en förmåga att entusiasmera och inspirera personer i din närvaro. Du har ett starkt intresse för att göra affärer och att skapa långvariga kundrelationer som bygger på förtroende. Samtidigt är du beredd att hugga i med det som behövs och klarar högt tryck inför julen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du ger kunderna den där wow-känslan med hjälp av både produkter och din inställning. Du får tydliga mål och kan utvecklas tillsammans med kreativa och trevliga kollegor. I din yrkesroll ges du frihet under ansvar och möjligheten att få utlopp för dina idéer.

Som del av en internationell koncern kommer du också att få ett intressant nätverk över hela världen.

Hos oss på MK Illumination Sweden är nära samarbete mellan kollegor oerhört viktigt. Vi tillämpar därför ej provisionslön. Du får istället fast lön, bonus samt tjänstebil.

Information och ansökan
För frågor, kontakta rekryterare Johanna Isberg på johanna.isberg@roirekrytering.se eller 0705-84 33 83.

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se snarast då vi tillämpar löpande intervjuer. Ansökan via email tas ej emot.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om MK Illumination
MK Illumination grundades 1996 i Österrike och finns idag i över 40 länder. MK Illumination Sweden grundades 2008. Vår svenska historia började emellertid över 20 år sedan. Som del i MK Illuminations familj, kombinerar vi lokal kunskap med global expertis för att skapa upplevelser som lyser upp tillvaron och sprider glädje. Vi erbjuder ett brett sortiment högkvalitativa produkter och motiv, från egen tillverkning. MK Illumination Sweden är marknadsledande på att designa skräddarsydda lösningar för stadskärnor, köpcentrum, nöjesparker och andra verksamheter som önskar stämning utöver det vanliga.

Gå gärna in på mk-illumination.com - här finns ett urval av de tusentals projekt som MK Illumination har levererat över hela världen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)