Säljare / Affärsutvecklare

Säljare / Affärsutvecklare

MIAB AB söker

Säljare / Affärsutvecklare

Stockholm/Uppsala, Linköping/Norrköping och Skåne

Vi skall förändra vår bransch. Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter fler som drivs av det. Om du dessutom älskar kundkontakt och att sälja servicetjänster kan detta vara rätt utmaning för dig!

Arbetet kommer i första hand att vara försäljning till nya kunder av både städuppdrag och helhetslösningar inom Facility Management. Det handlar om att aktivt sköta hela säljprocessen - från att boka in besök och göra behovsanalyser - till att presentera offerter och ta emot order.

Vi erbjuder

Häng med när Sveriges största familjeägda bolag inom facility service skall förändra hela branschen! Vi skall växa både på bredden i vårt erbjudande och geografiskt. Det blir något extra och du kommer aktivt att påverka utformningen av vår resa. I Stockholm/Uppsala utgår vi från huvudkontoret i Alvik. I Östergötland med omnejd är utgångspunkten Linköping, Norrköping eller Nyköping. I Skåne är det Helsingborg alternativt Malmö som är utgångspunkten.

Din profil

Vi är både intresserad av dig som är i början av din säljkarriär och även dig som har tidigare erfarenhet från branschen. Det viktigaste är din personlighet, driv och viljan av att lyckas.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och inre driv med sinne för affärer. Du är strukturerad, målmedveten och har en god planeringsförmåga. Som person är du positiv, ödmjuk och prestigelös och bidrar till både energi och kreativitet. Omtanke är vårt ledord och det ska ligga dig varmt om hjärtat.

Kvalifikationer
  • Förmåga att utveckla långsiktiga relationer med både kunder och kollegor.
  • Inser vikten av teamarbete och delar gärna med dig av erfarenheter som driver gruppen framåt.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • B-körkort.
Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Anette Bergman som du når på tel. 0702-96 96 91.

Välkommen med din ansökan!

MIAB är Sveriges största privatägda städföretag. Genom en familjär omtanke som märks och syns i alla led växer vi på Facility Services tjänster.Vi omsätter idag 550 miljoner SEK och är 1 500 medarbetare. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Nyköping, Norrköping, Linköping och Helsingborg.Välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida www.miabnca.se

Sökord: Regionsäljare, Area Manager, Account Manager, Regional Manager, Fältsäljare, Distriktsäljare, Area Sales Manager, Sales, Affärsutveckling
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!