Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Är du i början av din karriär, tycker om att vara involverad i flera projekt samtidigt och vill vara med och bygga upp vårt marknadsteam? Då har vi ett roligt jobb som Marknadskoordinator att erbjuda dig!

Om tjänsten

Som en del av vår resa mot att bli nummer ett, både för konsumenten och som verkstadens partner, söker vi nu dig som vill vara med och fylla vår koffert på bästa sätt! Du kommer att vara en del av vårt marknadsteam och arbetar med att koordinera alla beställningar från t.ex. våra medarbetare på fältet som supportar de ca 410 verkstäder som är anslutna till MECA. Det kan t.ex. vara annonser, kampanjmaterial, banners och material till sociala medier. Du kommer också projektleda olika typer av event.

Du är en viktig byggsten i MECA's arbete med att bli nummer ett. Vår vision är att ge förutsättningar för alla att kunna ta sig dit de vill. Alltid. Det gäller kund, konsument och kollega. Du kommer ha stort inflytande på hur vi sprider och implementerar vår vision.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvarig länk mellan MECA centralt, marknadsavdelningens leverantörer, säljarna, grafisk formgivare gällande kommunikation, marknadsföring och profilering
  • Ansvarar för att beställningar och leveranser följer de processer som inrättats
  • Vara kravställare gentemot beställarens beställningsmall och att innehållet är komplett
  • Produktionsmöte
  • Projektledare innan och under event
  • Projektledare från idé till utskick av kampanj-kit till kund (410 verkstäder) och våra ca 60 Expresslager, samt producera och maila ut information till berörda medarbetare
Vi tror att du har gått någon form av marknads- eller kommunikationsutbildning och att du nu vill börja vara med att bidra till att vara Sveriges mest förstående bilexpert.

Din profil:
  • Du ska ha en grafisk känsla
  • Du ska vara serviceminded och kunna argumentera för varumärkets profil på ett positivt sätt
  • Du ska uppskatta kommunikation med både kund, säljare eller annan kollega, både muntligen och skriftligen
  • Du ska gilla att ha flera projekt igång, samtidigt som du ska ha lätt för att prioritera och vara strukturerad
Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet, speciellt förmågan att skapa säljande presentationer i Powerpoint, samt grundläggande kunskap i Indesign.

Vi ser att du har en god grund inom området och en personlighet och social kompetens som bidrar till företagets redan trevliga stämning! Du erbjuds ett självständigt arbete i ett glatt och drivet gäng på vårt huvudkontor i Malmö. För oss som arbetar på MECA är mångfaldsfrågor en del av vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, en jämnare könsfördelning och en åldersstruktur som på bästa sätt representerar våra kunder.

Personuppgiftshantering

MECA Sweden AB, org.nr. 556356-5612, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site...

Vi söker dig som...

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.
Mer info
Kontaktperson Susanna Carlander Grafström
Telefon 072-454 97 76
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar.

Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA.

Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid.

Läs mer om oss på meca.se