MCL söker serviceinriktad Chefsassistent

MCL söker serviceinriktad Chefsassistent

Vill du ha en viktig roll på en expansiv och framstående juristfirma i finansbranschens centrum? Brinner du för service? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om MCL:

MCL står för Markets & Corporate Law och vi är juristfirman som ingår i ATS Finans AB tillsammans med AktieTorget och Sedermera Fondkommission, vilket innebär att vi arbetar med en rad olika spännande juridiska frågeställningar från deras verksamheter. Därutöver har vi en mängd spännande bolag och aktörer i finansbranschen som kunder. MCL med sin unika spetskompetens inom bland annat börsrätt och värdepappersrätt samt bolagsrätt söker nu en ny kollega som genom att stötta juristerna administrativt kan delta i att utveckla verksamheten. I rollen som Chefsassistent arbetar du bland annat med att stötta företagets chef i det dagliga arbetet. Rollen är utmanande med varierande arbetsuppgifter där du förväntas stå för den bästa av service!

I rollen ingår bland annat att;
  • Stötta chefen i olika frågor - arbetsuppgifter kan vara högt och lågt,
  • Vara operativ i den dagliga driften och se till att allt flyter på smidigt,
  • Bemanna receptionen,
  • Inköp av diverse kontorsmaterial,
  • Administration,
  • Planera/förbereda & koordinera möten och event, och
  • Bokning av resehandlingar
Vem är du?

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och ser gärna att du har erfarenhet från att jobba med service samt har mycket god kompetens i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Har du erfarenhet av att arbeta med jurister ser vi detta som meriterande men inte som ett krav.

Som person är du flexibel, självgående, driven, proaktiv och har fingertoppskänsla med sinne för detaljer. Du är kommunikativ och social och van vid att hantera ett brett kontaktnät både externt och internt. Vi lägger stor vikt vid att du är pålitlig, lojal, noggrann och strukturerad samt att du har hög integritet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds:

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att arbeta på hög nivå och utvecklas i en positiv och snabbrörlig arbetsmiljö! Du erbjuds generösa förmåner och du kommer att få ta del av en arbetsplats där det är högt i tak.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kommer att inledas med en provanställning.

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar MCL med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på telefon: 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Du är varmt välkommen att söka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Sista ansökningsdag:

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om Jurek:

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 28 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.