Fastighetstekniker Skåne

Fastighetstekniker Skåne

SÖDRA SVERIGE
MBA Fastighetsservice kommer ursprungligen från Göteborg, nuförtiden sköter vi om fastigheter över hela Västsverige. För 1 år sen påbörjade vi ett spännande fastighetsuppdrag som sträcker sig från Skåne till Småland. Nu är vi i behov av en fastighetstekniker med ansvarsområde Skåne.

DIN ROLL
Vi söker dig som vill jobba som fastighetstekniker i främst Skåne, men även delvis Småland med omnejd för MBA Fastighetsservice.
Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.

Tjänsten erbjuder en variation av
arbetsuppgifter där felavhjälpande underhåll hos våra hyresgäster utger den största delen. Du arbetar ansvarsfullt med ditt fastighetsbestånd och deltar i uppföljningsmöten mot våra kunder. Tjänstens områdesindelning är inom Södra Sverige men i absoluta huvuddel Skåne. Inom företaget får du möjligheten till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

-Felavhjälpande åtgärder i lokaler mm

- Drift och underhåll

- In- och utvändig skötsel inkl. viss gräsklippning.

- Ronderingar, avläsningar

- Utföra planerat underhåll

DIN PROFIL
Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppgifter som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap.
Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande och det är därför bra om du vet med dig att du orkar med lite tyngre arbetsuppgifter. Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.
Du utgår hemifrån och då det är ett vidsträckt uppdrag vilket inkluderar många resor till och från fastigheterna så är B-körkort ett krav.

ÄR DU INTRESSERAD?

Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@mbafast.se. Märk din ansökan "Fastighetstekniker SYD"

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mbafast.se
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan MBA Fastighetsservice startades år 1995 har vi haft ett mål som är lika enkelt som tydligt – att ta god hand om andras fastigheter. I dag är vi ett växande företag som fortsätter bygga våra framgångar på nöjda kunder och personal som trivs.