Account Manager region SYD - Säljare av medicinska lösningar & sårvård

Account Manager region SYD - Säljare av medicinska lösningar & sårvård

Motiveras du av att bidra till att livet blir bättre för miljontals människor; vårdpersonal och deras patienter? Mölnlycke Health Care är en världsledande leverantör av medicinska lösningar - avancerad sårvård och kirurgiska produkter för engångsbruk som säkerställer en bättre behandling. Nu erbjuds en unik möjlighet till en värdefull tjänst hos Mölnlycke som söker en Account Manager till region SYD - Skåne, Blekinge och Halland.

OM TJÄNSTEN - Ditt uppdrag som säljare hos Mölnlycke
Ditt uppdrag som representant för och säljare hos Mölnlycke är att vårda och utveckla befintliga konton, samt bredda och hitta nya affärsmöjligheter hos kunder - offentliga sjukhus, kirurger och operationssjuksköterskor.

Du blir en viktig partner för dina kunder och genom att informera och utbilda i produkterna får du dessutom en god inblick i användarnas vardag. Vilka krav ställs på produkterna? Du kommer emellanåt deltaga på operationer för att se när våra produkter används i skarpt läge, varför en bakgrund som operationssjuksköterska är mycket meriterande. Blir du en närvarande partner i kundens vardag kan du uppfylla deras behov genom att presentera nya produkter eller utbilda i produkter de redan har - allt för att bidra till en bättre upplevelse för användarna och deras klienter! Du får förstås kontinuerlig kompetensutveckling av oss utav befintliga och nya produkter, så att du känner dig som en verklig expert och pålitlig partner inom ditt område.

Självständigt styr du din egen vardag och ansvarar för Mölnlyckes kunder i region syd; Skåne, Halland och Blekinge. Du utgår ifrån hemmakontor och spenderar ungefär 80% av din tid ute hos kunderna. Dina kollegor och säljchef är bara ett samtal bort och internt nätverkande uppmuntras i organisationen. Dina kollegor är högst kompetenta och du kommer ha stor nytta av att på ett prestigelöst sätt bolla idéer med oss.

Du är proaktiv och strategisk när det kommer till kundplaner, kundbearbetning och uppföljning av produktanvändning. Detta för att säkerställa prognostiserad orderingång. Eftersom vi jobbar mot offentliga aktörer kommer du vara involverad i anbudsprocesser för nya kunder och förnyelse av befintliga kontrakt.

Vi vill erbjuda dig:
 • En oerhört viktig roll hos marknadsledande och svensk (!) aktör inom medtech.
 • En tjänst hos ett företag med mycket passion och för våra produkter och användare.
 • Möjligheten till en självständig vardag och samtidigt närhet och omtanke ifrån övriga organisationen.
 • En seriös onboarding och chans till ett kontinuerligt lärande.
 • Förmånligt paket med goda villkor - vi bryr oss om våra anställda.
 • Ett ledarskap som präglas av värme, utrymme för individen och stöd för att du ska lyckas.
OM DIG - din resa till idag:
 • Utbildning och arbetslivserfarenhet som sjuksköterska är starkt meriterande
 • Erfarenhet från operationsmiljö och/eller bakgrund från B2B försäljning inom medtech.
 • Engagerad, serviceminded, hög integritet och med ditt på rätt ställe.
 • Vinnarskalle och ett enormt driv att lyckas - samtidigt som du är en lagspelare internt.
 • God kommunikatör och ett genuint intresse för att bidra till något större.
 • Kommersiell förståelse gällande resultat och vad som krävs för att nå budget.
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 0735-21 65 31 eller kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 6. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt - Varmt välkommen med din ansökan!

OM MÖLNLYCKE
Mölnlycke är ett världsledande företag inom medicinteknik som levererar medicinska produkter och lösningar, vilka hjälper hälso- och sjukvårdspersonal att optimera patientvården samt de kliniska och ekonomiska resultaten.

Idag finns våra produkter och kundanpassade lösningar i cirka 100 länder. Vi är den globala leverantören av avancerad sårvård och kirurgiska produkter för engångsbruk och vi är Europas största leverantör av kundanpassade paket. Mölnlycke grundades 1849 och idag finns vårt huvudkontor i Göteborg och vi har cirka 7 800 anställda runt om i världen. Våra kärnvärden är PASSION, LÄRANDE och INTEGRITET, vilket genomsyrar arbetet internt likväl som gentemot kund.

Några av våra varumärken och respektive användningsområde: Safetac, Mepitel, Mepilex(sårhantering), Mepilex Border (förhindra trycksår), HiBi-antiseptika och Biogel-kirurgiska handskar.

Sökord: AM, Säljare, "Account Manager", Sjuksköterska, Operationssjuksköterska, Operation, Sjuksköterska, Operationssköterska, medtech, "med tech", "Key Account Manager", Skåne, Syd, Blekinge, Halland, Säljtjänst, "medtech säljare", Försäljningschef, säljledare, operation, sårvård
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager, Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Läkare, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (24 dagar kvar)